Ο Μπερντχ ολοκλήρωσε τον Roland Garros. Δεν έφτασε στο Tsong στον όγδοο γύρο

Ο Berdych κατατάσσεται μεταξύ των πρώτων έξι στο Παρίσι για τρίτη φορά στην καριέρα του, το 2010 πέρασε τα ημιτελικά, πέρυσι απέτυχε. Σε μάχες με τον Τσόνγκα έχει θετικό ισοζύγιο 6: 2 και πέτυχε σε μία μονομαχία αγώνα με πηλό στο φετινό τουρνουά της Μαδρίτης.

Ο καιρός σήμερα δεν θέλει το Παρίσι και ο Berdych και ο Tsonga το γνώριζαν σύντομα. Αμέσως λίγο μετά την έναρξη του αγώνα καθυστέρησε ήδη στις κερκίδες και πάλι άρχισαν να εμφανίζονται ομπρέλες, ακόμη και για μικρά ψιλόβροχο, αλλά κατάφερε να πάρει το πρώτο σπίτι του τένις παίκτης στην αντεπίθεση. Το μεγαλύτερο όπλο του Τσόνγκ ήταν κυρίως το χέρι, χάρη κυρίως στο προβάδισμα του 3: 1 και αύξησε το προβάδισμά του στο 4: 1.Σε αυτή την κατάσταση, αλλά και πάλι, βρέχει όλο και ο αγώνας διακόπηκε για πρώτη φορά.

Το διάλειμμα βροχή αλλά κράτησε μόνο λίγα λεπτά και σύντομα για να συνεχίσετε. Thomas ενώ παίρνει σχετικά με τις υπηρεσίες του και πάλι παραπαίει, αλλά επικεντρώθηκε Tsonga αρχική σας αντεπίθεση διατηρούνται στο τερματικό, και κέρδισε το πρώτο σετ 6: 3η

Αν και ο καιρός στο δεύτερο σετ έκανε μόνο ελαφρώς καλύτερα, Berdychův απόδοση δυστυχώς όχι. Οι δύσκολες συνθήκες που προφανώς κάθισε λίγο λιγότερο από εγχώριους φορείς και η κύρια διαφορά ήταν κατά κύριο λόγο για την επιτυχία της υπηρεσίας. Τσεχική τενίστας δεν θα μπορούσε να κρατήσει την υποβολή τους στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου σετ και πάλι brejknul Tsonga είχε να σκοράρει 1: 4Berdych, ενώ ακόμα μειώθηκε σε 2: 5, αλλά η συγκέντρωση Tsongova δεν επιτρέπουν Γάλλος κέρδισε το δεύτερο λόγο σύνολο 6: 2

Στο τρίτο σετ, ενώ ο Tomas Berdych έδειξε καλύτερο τένις του στον αγώνα και 1xbet bonus πραγματοποιήθηκε μια υπηρεσία προς το κράτος 4: 4, η κρίσιμη στιγμή, ωστόσο, η κυβέρνησή του δεν μπορούσε να συγκρατήσει πριν Tsonga μετά από δύο ώρες παιχνιδιού άνοιξε μια μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα για την υπηρεσία του. Παρά την τεράστια υποστήριξη για το εγχώριο κοινό αλλά Tsonga της κακομεταχειρίζεται μόνο το δεύτερο brejkbol ο αγώνας Μπέρντιχ σε ένα σημαντικό χρονικό πλεονέκτημα, για πρώτη φορά στον αγώνα κέρδισε ο Γάλλος επίπεδο εξυπηρέτησης σε 5: 5

Μέχρι στιγμής, τα κρατικά Tsonga έγινε νευρικό και άρχισε να κάνει λάθη και η Berdych πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά στο προβάδισμα 6: 5. Εκείνη την εποχή, εξακολουθούσε να περιπλέκει ξανά και τελικά έπρεπε να αποφασίσει την ισοπαλία του τρίτου σετ.Berdychův αυτοκίνητα και δύο άσους σήμαινε Tsonga αρχικό προβάδισμα 3: 0 για τον παίκτη σπίτι του τένις, αλλά Μπέρντιχ κατάφερε να επίπεδο 3: 3 και κρατικές 5: 4 τράβηξε έξω το καλύτερο γροθιά του αγώνα και εργάστηκε με δύο setbolům. Ο πρώτος εξακολουθεί να προβληματίζει Tsonga άντεξε, το δεύτερο, αλλά τελείωσε μετά την απεργία του στο δίκτυο και Berdych να κερδίσει το τρίτο παιχνίδι πίσω σχεδόν ήδη χάσει το παιχνίδι.

Στην αρχή του τέταρτου σετ επιπλέον Berdych ήταν σε θέση να επωφεληθούν από την τρέχουσα απογοήτευση γαλλικά και πήδηξε στο 3: 1 μόλυβδο. Αλλά Tsonga και με λίγη τύχη μακριά από την απειλή της περαιτέρω απώλειας της υπηρεσίας έως 1: 4, στη συνέχεια μετατράπηκε σε 4: 3 και το αποφασιστικό αγώνα τη στιγμή διάλεξε υπηρεσία Berdych έως 5: 3 και το καθαρό παιχνίδι στην εξυπηρέτηση του μετά από τρεις ώρες θα μπορούσε να παρατηρήσει την πρόοδο στους προημιτελικούς. Εκεί Tsongu περιμένει τον Ιαπωνικό Nishikori.Το πέμπτο σύνορο εγκαταστάθηκε χωρίς ρωγμές στο ρωσικό GABASVILLE 6: 3, 6: 4, 6: 2.

“Δεν είναι καιρός να φύγεις από το τουρνουά, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό. Ήταν τρομερά λυπημένος για την απώλεια και ειδικά επειδή η παράσταση καλυτερες στοιχηματικες εταιριες ήταν μακριά από αυτό που ήμουν ικανός να παίξω στον πηλό που ήμουν σε θέση να δείξω. Αλλά εκείνη την ημέρα θα συμβεί «, είπε iDNES εισηγητής μετά την αφαίρεση του Tomas Berdych

Η πρώτη ομάδα της Ελβετίας κέρδισε 6:.. 3, το δεύτερο ήταν πιο επιτυχημένη Monfils (6: 4).. Duel θα παίξει τη Δευτέρα

Η πρώτη čtvrtfinalistkami είναι Svitolinová και Ιβάνοβιτς

συγκρότημα τένις Roland Garros αντιμετωπίζουν βροχερή επίθεση, οι διοργανωτές προσπάθησαν να κρατήσουν το δικαστήριο σε καλύτερη κατάσταση.

πρόγραμμα την Κυριακή στο εξ αρχής περιπλέκεται από τη βροχή. Δυόμισι ώρες διακόπηκαν μονομαχίες οκτώ τελικούς του singles των γυναικών Svitolinová – Cornet και Ιβάνοβιτς – Makarov.

Πρώτα čtvrtfinalistkou τελικά έγινε Σέρβων Ιβάνοβιτς. Εξοπλισμένο με επτά τουρνουά έφερε εννέα Makarov της Ρωσίας σκληρή μάχη. Η βροχή-διακοπεί πρώτο σετ, Ιβάνοβιτς κέρδισε 7: 5, αλλά το δεύτερο ανήκε Makarov.Στο καθοριστικό σετ, αλλά ο Σέρβος σπουδαίο πήρε μια γρήγορη εισαγωγή στο μόλυβδο, και αυτός διατηρήθηκε μέχρι το νικηφόρο τέλος του 6: 1.

προημιτελικό αντίπαλος της η νεαρή ουκρανική Svitolinová. Το πρώτο σετ δεν χαροποίησε το εγχώριο πλήθος με μια γρήγορη νίκη 6: 2 πάνω Γαλλίδα Cornet και χάρη σε μια αποσχισθείσα επίθεση στις αρχές του δεύτερου σετ για ένα γρήγορο τέλος στην αναμέτρηση.

αλλά σπατάλη τρία σημεία του αγώνα και οι μεγάλοι θεατές χαρά Cornet έσπρωξε το δεύτερο σετ στο τάι-μπρέικ.Σε αυτό, ότι ακόμη και setbol αλλά απέτυχε και το αντίστροφο Ουκρανίας έκτη σημεία του αγώνα, τελικά γύρισε και χαίρεται με τη συμμετοχή πρεμιέρα στα προημιτελικά του Roland Garros

Σαφαροβ μονομαχία περιμένει με Sharapova τη Δευτέρα

Βρέχει σπίτι πρόγραμμα της Κυριακής προκάλεσε το όγδοο τελικό μονομαχία Lucie Safarova με τη Μαρία Σαράποβα, που έχει προγραμματιστεί ως την τελική μονομαχία στο γήπεδο Suzanne Lenglen , που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Αν η Τσεχική τενίστας προκρίθηκε στους προημιτελικούς, όπως επανέλαβε από το μεγαλύτερο μέρος της παρισινής πηλό του. Με τη ρωσική φαβορί, αλλά ένα αποτέλεσμα της αμοιβαίας παιχνίδια 1: 4, η οποία πέτυχε μια φορά στην πρώτη πριν από πέντε χρόνια στη Μαδρίτη.Αλλά πρέπει να προσθέσουμε ότι τρεις από τις τέσσερις ήττες υπέστησαν μετά από μια μάχη τριών επιπέδων.

“Έχουμε τρέξει μια σειρά από τρελά μακριές μάχες. Πάνω – κάτω. Μαραθώνιος τριών ωρών. Πάντα είχα κάποιες πιθανότητες. Ανυπομονώ για τον τέταρτο γύρο, θα προσπαθήσω να κερδίσω », δήλωσε ο Safarova.