Unibet pariuri online bonus

unibet pariuri ponturiOrganizatorii Rio 2016 au declarat că vor examina urgent o cerere a unui membru important al Comitetului Olimpic Internațional, potrivit căreia o ambulanță destinată jucătorului accidentat din Noua Zeelandă, Sonny Bill Williams, sa pierdut timp de o oră și jumătate. > John Coates, vicepreședintele australian al IOC, care a exprimat Unibet preocuparea față de pregătirea Braziliei pentru Jocurile din 2014, a declarat că Rio 2016 este “cel mai dificil” organizat vreodată, în ciuda preocupărilor actuale legate de locurile goale în locații, gloanțe și obstacole logistice. Williams a susținut un tendon de rupere a lui Ahile în a doua jumătate a înfrângerii cu Noua Zeelandă de 14-12 împotriva Marii Britanii, dar după ce a fost eliminat din camp, a trebuit să aștepte o ambulanță, potrivit Coates.

“Este încă dificil”, a spus Coates la Daily Telegraph din Australia. “În fiecare dimineață Unibet avem o întâlnire cu președintele și vicepreședinții CIO și cu fiecare dintre comitetele olimpice și federale și ne întâlnim, de asemenea, cu comitetul organizatoric.” Dar, în transport, există încă incidente.Traseele olimpice funcționează bine pentru sportivi, dar Sonny Bill cu Unibet rana lui achilă, ambulanța nu știa unde să meargă și astfel a durat o oră și jumătate. Din fericire a fost un achillies și nu contuzie. ”

Coates a spus că a fost o Olimpiada de testare. “A fost foarte dificil, cele mai dificile jocuri pe care le-am întâlnit vreodată din punct de vedere politic și economic”, a declarat el pentru BBC. “Cu șapte ani în urmă, când Rio au fost selectați, au fost pe punctul de a fi o primă țară din lume în ceea ce privește produsul intern brut (PIB). Sunt acum 74 de ani și a fost o luptă. “În 2014, Coates a provocat controverse atunci când a spus că pregătirile pentru Rio sunt în spatele Unibet programului și” cel mai rău “.Un purtător de cuvânt al organizatorilor din 2016 a declarat că nu știa incidentul, dar că ar căuta. El a promis că, în urma unui incident controversat în care fereastra unui autobuz media a fost distrusă pe fondul conflictelor dacă este cauzată de o stâncă sau de un glonte, securitatea ar fi intensificată. “Soferii au primit o reîmprospătare și vor fi instruiți. Se efectuează o revizuire a disponibilității seturilor de prim ajutor. Militarii și-au schimbat planurile și și-au mărit prezența în zonă “, a spus Unibet purtătorul de cuvânt.” Toți cei de pe scenă au confirmat din nou și din nou că era o piatră aruncată de un adolescent sau de un copil. Fiecare autobuz este însoțit acum de un vehicul militar. Este disponibil un raport. Siguranța este preocuparea noastră principală și misiunea noastră principală.Vom continua să acordăm o atenție deosebită acestui lucru “. Purtătorul de cuvânt a spus că un al doilea incident, implicând un glonț în centrul de echitație de la Deodoro, a condus, de Unibet asemenea, la o revizuire a securității.

Saptamana trecuta, un glonte a fost gasit in cortul de presa de la locul de desfasurare si miercuri a fost descoperit un al doilea ghiuleu straios in apropierea grajdurilor. Deodoro este un complex militar, dar purtatorul de cuvant a spus ca al doilea glonte a fost rezultatul unui schimb de focuri între polițiști și criminali într-o favela la doi kilometri distanță. “Avem încredere suplimentară că nu se va repeta.Atleții și caii sunt în siguranță și armata a adoptat noi planuri ca rezultat al Unibet acestor noi incidente “, a spus el.” Vom menține oamenii în siguranță și avem toate motivele să credem eforturile armatei vor avea succes. “Rio Olympics 2016: Polonia Pipa britanică pipă la aurul de aur în thriller – live! Citește mai mult