Tim Cahill: återvänder Socceroos “en komplimang till A-League”

A-League-säsongen börjar nästa helg med en öppnings-natt-konflikt mellan ligan mest framgångsrika klubbar – Brisbane Roar och Melbourne Victory – och ett blockbuster Sydney derby.

En mängd internationella har återvänt till deras hemkonkurrens, med dekorerade Socceroos Brett Holman (Brisbane Roar) och Cahill (Melbourne City) på toppen av listan .Postecoglou: några europeiska ligor “mycket dåliga” jämfört med A-League Läs mer

James Troisi Melbourne Victory), James Holland (Adelaide United) och Rhys Williams (Perth Glory) tar sin internationella klass, liksom framträdande australier som Adam Taggart (Perth Glory) och Kerem Bulut (Western Sydney).

Cahill sa han kunde inte vänta med att se lokal talent skina framför sina hem fans. “Vi ska alla lägga till vår egen smak och vår egen unikhet för varje lag”, sa han till reportrar i Melbourne. “Detta är ett komplement till A- League.

“För att vara äntligen hemma som internationella australiensiska spelare, är det bra för oss, bra för våra familjer och bra för spelet.”

Den allsidiga ledande Socceroos målskytten sa återvände till Australien fick honom att gå ner i minnesbanan. Read more

“Jag äter lunch tillsammans med Rhysy (Williams) och chattar om några av pojkarna i ligan”, sa han.

p> “Vi slutar alla ganska nära varandra.” Dessutom har jag spelat spelare, Popa (Tony Popovic) och Musky (Kevin Muscat), John Aloisi. ”

Holman sa att det var en toppklassig grupp rekryter

“De pratar om A-League och” A-League “. De pratar om spelare av bra kvalitet, landslagsspelare som inte väljer något annat. “Det här är positivt för min karriär”. ”

Om det finns en sak som de återstående spelarna har gemensamt, är det en förväntan om det oväntade.

Holman sa att han var en fan av

Det gör det mycket mer spännande när du inte vet att det finns en standard topp fyra, säger han.

“Vad Adelaide gjorde i fjol summa upp det, inte vinna de första sju matcherna och fortsätter att vinna det mindre premierskapet och den stora finalen. ”

Cahill överens Uniteds historia var både inspirerande och en påminnelse om hur svårt det är att språng till toppen av förpackningen

“Vad de har gjort, de tysta vinnarna, de har fastnat ihop och de har producerat något riktigt fantastiskt,” sa han. “Med alla topplag Det kommer att bli svårt för oss. ”

more: scommesse-bonus.com