Mrázek tog säsongens första noll, Hertl och Palát tog två poäng

På fredagen misslyckades Carolina i en hemmamatch med en rusande Washington, även efter att en kanonbollkapten Alex Ovechkins hattrick äntligen föll 5: 6 efter raiden. Scott Darling, en återvändande från gården, presenterade sig själv i porten. Men en annan prestation av Hurricanes fångades av den tjeckiska landslagsmannen Petr Mrázek och var bättre. Mot Arizona 23 försvarade han sin första noll i sin nya tröja, en 15: e NHL-karriär totalt. , förklarade den första stjärnan efter en poäng på 3: 0. Det undertecknades av Warren Foegele och Andrej Svečnikov och en tredje tredjedel försäkring av Sebastian Aho.

Louis på hemisen från ett förödmjukande debakel 1: 6 från Vancouver.Därefter fick fansen två sista segrar (4: 3 över Florida och 4: 3PP över Colorado) förra söndagsmatchen med Calgary , men de lyckades inte göra det igen.

Flames tog båda poäng efter Poängen blev 2: 7, där den tjeckiska målvakten David Rittich deltog i 26 ingripanden mot 28 Blues. 26-åringen från Jihlava startade för andra gången i helgen och höll Mike Smith ovanpå sina lagkamrater i en 2: 1-seger över Minnesota på lördag.

I tröjan i det kanadensiska laget, Michael Frolík, förbättrade statistiken främst framåt Elias Lindholm (1 + 2) och tvåmål Alan Quine med Johnny Gaudreau (2 + 1).

Hög utomhus triumf slutade duellen mellan Chicago och San Jose .Besökande hajar vann sin fjärde seger i rad efter en poäng på 3: 7. Den öppnande tredje indikerade inte resultatet när hemmalaget med den tjeckiska spetsen David Kämpf (14:28, +/-: 0, 3 skott) hade en 3: 2-ledning i line-up.

mål vände utvecklingen och lade till ytterligare två säkringar i den sista delen. Båda var produktiva Tomas Hertl (14:31, 1 + 1, +1, 2 skott), som först hjälpte till i den 54: e minuten med Kevin Labanc och i den 59: e.minut av sin egen grind slutade den avslöjade grinden Logan Couture.

Även i den första perioden av Melker Karlssons ingripande och assisterad av Lukáš Radil (10:09, 0 + 1, +2, 1 skott), tredje tjeckiska i vinnargruppen gjorde försvararen Radim Simek (14:54, +1) inte den här gången. Å andra sidan förbättrade Brent Burns (0 + 3) sina ryggen i San Jose och såg många Erik Karlsson (0 + 1) skjuta nio puckar hemma.

Efter åtta segrar i rad, östkonferensledaren och hela NHL från Tampa till Slayer. Efter 5: 4-resultatet av övertiden fortsatte den första hela västkonferensen – Winnipeg – att glädjas. Nikolaj Ehlers lyckades två gånger i det kanadensiska laget som skickade matchen till övertid i den 55: e minuten. Han avslutade sin 21: e minut i sin sista minut.träffade säsongen av produktiva Mark Scheifele. Två mål av Ligtning fick hjälp av den tjeckiska spändaren Ondřej Palát (16:05, 0 + 2, -1, 3 skott).

Med tre assists från Kevin Hayes anfallare och en serie hårt träffande Henrik Lundqvist (täcker 37 av 41 skott), hockeyspelare Rangers med favorit Vegas 3: 3 dragtid. Vinnaren av öppningen av söndagsprogrammet bestämdes sedan av inställningen, i vilken Alex Tuch hejde gästerna under den tredje minuten. I den 34: e minuten vann pucken i mittområdet och kombinerade med Tomas Nosek (13:07, 0 + 1, +1, 3 skott) skickade gästerna i blockbuster – 2: 3.Rangers, vars line-up inkluderade den tjeckiska ungen Filip Chytil (14:51, +/-: 0, 2 skott), men i början av den tredje perioden jämförde Chris Kreider.

Resultat: