Joker Rezek: Ronaldo kopierar mig, jag går till Mr. Stark för bonusar

“Det är verkligen viktigt eftersom alla längst ner i tabellen vinner plötsligt och det är fruktansvärt jämnt och trångt där,” sa Jan Rezek efter en 1: 1-oavgjort med Sparta på lördagen.

som matchens snabbaste man. Vid en ålder av trettiosex!

tittarna på O2 TV Sport utsåg honom också till den bästa spelaren.Den före detta representanten åtnjöt situationen.

“Jag kommer att flyga upp till Mr. Stark nu och hoppas få några bonusar,” sa Jan Rezek elak. “Detta är naturligtvis kul, vi är glada över att vi stod upp lite i slutet av hösten för att vi fick fruktansvärda dardor ett tag.”

I hemmiljön misslyckades Příbram att göra tre gånger i rad. hon fick en fruktansvärd poäng på 0:11. Så hos Sparta fastnade hon faktiskt.

“Inte bara jag, men vi såg alla fram emot det.Det var lite oro över att spela alls, men banan var fantastisk i slutändan, ”sa Rezek. “Vi kände en chans att vi kunde besegra Sparta, synd att Mingi inte gjorde en stor chans i slutet,” sade författaren till de tre höstmålen bakom Mingazovs handledare, som spelade perfekt med sina lagkamrater och spartansk rod. “Oavgjort är välförtjänt.”

Snow-ball-belöning

Han bidrog till slips i ett mycket okonventionellt resultat tid. Första halvlek var mer än tolv minuter, eftersom domaren Jílek var tvungen att stoppa matchen flera gånger.På grund av Sparta-fansen, som först gjorde nyårsafton i Pribram, och när smällen från smällare, fyrverkerier och blossar bleknar, kastade de ett skott på tränaren Kamis snöboll för en förändring.

vilket skulle ha fallit under andra halvåret, men nu spelades den första. “Vi kan faktiskt tacka Sparta-fans för den långa installationen,” sa Jan Rezek. “Men det ofta avbrutna spelet var väldigt obehagligt i det iskalla vädret, tio minuter väntade, vi blev kalla på planen.”

Sparta bekräftade det händelserika slutet på hösten. Rezek följde henne tidigare, kanske för att han inte ville kritisera henne. ”Om det är Spartas värsta på flera år?Jag skulle inte vilja betygsätta det, ”vägrade han att jämföra ägaren till tre tjeckiska titlar. ”Det är fortfarande Sparta, ett team med fantastiska fotbollsspelare, just nu är de i en resultatkris. Även människor hjälper dem inte så mycket, det lägger inte till killarna. Vi trodde att vi inte ville underskatta någonting, det var skrivet om saker. Vi gick för att handla, och till och med den punkten är bra för oss just nu. ”

Tillbaka för att balansera Rezkas skott. Bollen föll från straffsparken, den erfarna fotbollsspelaren gav bollen en speciell snurr, så bollen klättrade snabbt genom väggen och föll sedan snabbt i mål. Bara en spark i stil med den berömda Cristian Ronald, som spelar standardsituationen på liknande sätt.Bara han var lyckligare i sin karriär, “skämtade Rezek skämt. ”Jag är glad att det fungerade så här och efter en lång tid gjorde jag en straff. Lyckligtvis spelade inte Roman Kvet det, han skulle inte låta mig göra det, ”nämnde Rezek en lagkamrat med en liknande sparkteknik, vars skott gjorde mål av Příbram tre gånger under hösten.