Olomoucký Sehnal: Vi arbetade hårt för försvaret länge och det börjar lönas

”Utsläpp tillhör alla fem, som spelade en stor roll i försvar under det sista kvartalet. Děčín kan ge till och med hundra poäng, att hålla ett sådant lag under sjuttio poäng har sin vikt, ”återgick tränaren för Olomouc Olomouc Predrag Benáček, vars lag vann för tredje gången Betano i rad och flyttade till en fjärde plats.

“För Děčín är poängskillnaden för grym. Men vi gick för chansen. Det första målet var seger, baserat på utveckling försökte vi vinna minst 17 poäng. Vi var glada, vi har en bättre poäng från matcherna, ”sa en annan positiv poäng i matchen Benáček.

Gästerna fick inte början av matchen och under första kvartalet förlorade de en tvåsiffrig skillnad.Tack vare den höga takten och ofta byte lyckades de dra sig tillbaka och i den 27: e minuten efter korgen jämnade till och med 53:53. På de kommande tretton minuterna lägger de dock bara 14 poäng till den sista sirenen.

”Vårt team startade inte och slutade matchen. Först kunde vi inte sätta korgen, vårt spel saknade takten. Motståndaren straffade oss för det. Den andra och tredje delen var bra, spelarnas produktivitet förbättrades. Men slutsatsen var inte framgångsrik, ”sa Pavel Budínský, en tränare från Děčín. ”Under det sista kvartalet var det dock ingen i vårt centrum som kunde övervinna online case de pariuri zonförsvaret i Olomouc-regionen.Vi kunde inte sätta korgen på sex minuter och därför var skillnaden i poäng så stor, ”klagade Budínský. Javonte Douglas gjorde 27 poäng för krigarna, Lukáš Palyza lade till 22. Jan Močnik hade tio assist. Ändå berömde Benáček det defensiva arbetet från Mark Sehnal. ”Statistik är inte lysande, men Marek var en stor stjärna. Fans ser det inte, coach gör det. Han var bra i försvar, ”uppskattade Sehnala tränaren.

Den 22-åriga vingspelaren i Olomouc har letat efter hittills under säsongen. Att skjuta det var inte så bra även mot Decin, av de sex försöken med tre skott ändrades bara. Men han stoppade motståndarens skytt och därmed betydligt under segern. ”Jag är glad för en sådan match.Det finns mycket arbete att göra i försvar. Vi arbetade hårt för försvaret länge, det börjar lönas, sade Sehnal.

Mai multe informații aici: Mai Mult