Den vinnande Teplice-hattrick. Tränaren är krävande och det visar oss, säger Hora

”Vi visste att Vanous inte skulle vara de två sista omgångarna, så vi ville spela på marken. Och vi gjorde det bra, ”tyckte Jakub Hora lördagens hemmaseger 2: 1 över starka Zlín. Teplice tack vare honom vinter åttonde med 25 poäng, fem av dem förlorar precis till den sjätte Zlín, som innehar Unibet den sista platsen i elitöverbyggnaden. deras bästa skytt. På hösten gjorde han sju mål, förra säsongen lika med tio. Han missade emellertid de två sista omgångarna i höst, eftersom han var frånvarande från Zlín i Sparta på grund av straffet för gula kort.Målproduktion tillhandahölls av Moulis och Hora, som arrangerade ett vinnande hat trick: Hora gjorde mot Liberec (1: 0), Moulis i Sparta (1: 0), båda mot Zlín (2: 1).

vem kommer att göra mål, men vi behöver det, säger Pavel Moulis, som liksom Hora spelar en vinge. ”Jag hoppas att Martin Jindráček kommer att stanna kvar. Mål kan skjuta, fungerar mycket för laget. Mot Zlín var giltigt. Vi får se vem som kommer på vintern. Vi är ett lag och vi måste spela i ett lag, inte lita på en angripare, det skulle förmodligen inte fungera, “vet Moulis. Tränare Stanislav Hejkal på Vaněček påpekar:” Det visade sig att vi kan spela utan honom. Och vi måste spela utan det. Vi satte Jindráček på spetsen och uppfyllde vad vi förväntade oss.Men vi sover inte och vi vet att vi måste stärka vår position för att vara konkurrenskraftiga.

Höstens finish visade att glasproducenter under Hejkal är konkurrenskraftiga. De firade tre segrar i rad efter 20 månader, förra gången i april 2017 slog de Karviná, Zlín och Liberec. “Vi är mycket nöjda med en sträng på nio poäng, vi kommer att slappna av, träna i januari och fortsätta,” Hejkal är inte nöjd.

Prestationen mot Zlín värmde honom i frost. ”Matchen handlade om oss, vårt huvud. Vi pratade i kabinen för att byta från Sparta, atmosfären, Prag, Letná-stadion tillbaka till Ertsbergen. Det var en framgång, ”sa tränaren som ersatte Daniel Šmejkal under hösten. ”Under min tid hade vi inte så många chanser under första halvlek som mot Zlín.Vi spelade vad vi tränade, vi höll linjerna, den breda planen, kombinerade snabbt och pariuri online hoppade in i mellanrummen. ” ordet hade hem. Mountain beslutade, hungrig hungrig efter centrum av Krob på bakstången. Han kräver, han vill ha mer fotboll, träning är svårt och vi gillar det. Det kommer att gå upp.Vi satte oss kollektivt, både laget, tränarna och tränaren. Vi kliver på ett fartyg, ”kände Hora. “Vi ville vara i mellersta ligan, vi är där uppe, glada.

Mai mult: https://case-pariuri.net