Registrering på 22bet

1xbet online case de pariuri

22bet är en av världens största spelsidor. För att bli medlem i det enorma samhälle med vadslagare som håller vad på just denna spelsida räcker det att registrera dig gratis. Det kostar ingenting att skapa ett nytt konto. Hur registrerar du dig på 22bet? Det blir så enkelt!

22bet registrering

Skapa ett nytt konto och bli medlem av sidans sportsamhälle om du vill slå vad på 22bet. Att registrera dig på 22 bet går på nolltid och är otroligt enkelt. Skapa ett nytt konto med några enkla steg.

Vill du påbörja registreringsprocessen på 22bet ska du gå på spelsidan och trycka på en rätt knapp. Du ser en panel där du ska välja hur du vill registrera dig. Den första metoden är en traditionell registrering med din e-postadress. Väljer du den så dyker det upp ett fönster där du ska ange dina personuppgifter. Dvs. för- och efternamn, telefonnummer, lösenord, land och valuta som du vill använda för att spela.

Den andra metoden är att registrera dig med ditt Social Media konto. Det blir kortare och enklare att registrera dig på 22 bet på så sätt. Det räcker att trycka på den rätta knappen för att spelsidan ska få tillgång till uppgifter på ditt Facebook-konto eller ett annat socialmedia-konto. Nu kan du logga dig in på spelsidan med ditt socialmedia-konto. Det enda du ska göra blir att välja valuta som du vill använda när du spelar.

Oberoende på registreringsmetoden ska du verifiera uppgifterna du har angett i blanketter. E-postadressen och telefonnumret aktiveras direkt med e-post och telefon. Men dessutom ska du skicka till spelsidan en inskannad kopia på ditt ID-kort eller pass för att verifiera att du är minst 18 år gammal.

Efter avslutad registrering ska du inbetala din första pant inbetalningen på £10 eller motsvarande i din lokala valuta. Endast då avslutar du registrering på 22bet.

Det lönar sig att registrera dig på 22bet med 22bet kampanjkod. Då får du en bättre nybörjarbonus. Alla som registrerar ett nytt konto på spelsidan har rätt till en bonus på 100 % värde på den fösta pant inbetalningen, dock inte mer än £50. Observera dock att du inte får utbetala dessa pengar direkt. Först måste du omvandla dessa till kuponger enligt särskilda villkor.

More: 22bet Suomi – https://bbbet-fi.com