A korábbi Angliában futó David White-ot Barry Bennell szexuálisan bántalmazta

David White, az egykori angol nemzetközi, a korábbi labdarúgók közé tartozik, akiknek Barry Bennell „az életét szétzúzta”, és most hajlandó nyilvánosságra kerülni egy soros pedofil, aki junior- és Profi labdarúgás több mint három évtizede.

A fehér, a Manchester City-vel való hosszú kapcsolatáról ismert, Bennell célpontja volt, az edző, akit „hős-imádta”, 11 éves korában játszott, a csapatok által vezetett ember az egyik legjobb junior edző és tehetség-spotters az országban.Második labdarúgó felfedezi Betclic üdvözlő bónusz visszaélés soros pedofil Barry Bennell Tovább

White története zavarja a hasonlóságokat a szenvedések szenvedett Andy Woodward és Steve Walters, két másik korábbi játékos, akik lemondtak anonimitásuk jogáról, hogy elmondják a Guardianusnak, hogy Bennell hogyan áldozott rájuk, amikor a Crewe Alexandra ifjúsági rendszerében voltak.

Paul Stewart, az egykori Manchester City , Tottenham Hotspur és Liverpool játék Er is előadta, hogy szexuálisan bántalmazott egy másik edző az északnyugatban, 11 és 15 éves kor között.Stewart, aki az 1990-es évek elején kezdte pályafutását Blackpoolban és három Anglia sapkát nyert, elmondta a Daily Mirrornak, hogy megállt az itallal és a kábítószerekkel, miután abbahagyta a játékot.

Fehér, akinek karrierje is a Leeds United és a Sheffield United-i varázslatokat is közölte: „A közelmúltbeli sajtótörténetek miatt megerősíteni szeretném, hogy a 70-es évek végén és a 80-as évek elején szexuálisan Betclic befizetési bónusz bántalmaztam Barry Bennell korábbi labdarúgó edzőmnek – ez a visszaélés a Whitehillhez való csatlakozáskor történt FC Junior csapata Manchesterben található.

„Számos okból, és közel két évtizedig titokban tartottam a családomat és a barátaimat.Míg úgy gondolom, hogy a labdarúgó karrierem során megértettem a történtekkel, most már rájöttem, hogy Bennell cselekedeteinek hatása sokkal messzebbre jutott, mint azt már tudtam. egy könyvben, melynek címe: Kék árnyalatai: A labdarúgócsillag rejtett gyötrelme. Joanne-tó, akinek a férje, Paul, ugyanabban a City-csapatban játszott, együttműködik vele a könyvben. a saját szavaim története – mondta White. „Nem állítottam fel, hogy írjak egy történetet a visszaélésről, de tudtam, hogy be kell vennem. Hogyan lehet biztonságosan kapcsolatba lépni a Guardianrel? Tovább

„ Ennek során megegyeztem a tényvel Bennell cselekedetei szinte minden eseményre és kapcsolatra hatottak az életemben.A könyv írásának folyamata néha fájdalmas volt, mindig katartikus és hihetetlenül felszabadító. Szeretném elmondani, hogy nem érzem magam bátornak.

„Ez csak az én történetem, és most örülök, hogy elmondom, mert az 1979-80-as mélyhatások ellenére úgy érzem, hogy az egyik szerencsés ember. .

„A körülményektől kezdve elhagytam a körülményeket. Üdvözlöm Andy Woodwardot, Steve Walterset és Paul Stewartot, hogy bátran feltárják személyes Betclic befizetési lehetőségek tragédiáikat.A fizikai bántalmazásuk és mások által elszenvedett bánásmód minden bizonnyal szélsőségesebb és hosszabb volt, mint a megpróbáltatásom, és nem tudom biztosítani, hogy bátorságom lenne. ”

Fehér, most 49 éves volt a város„ arany generációjának ”tagja ”, Amely 1986-ban megnyerte az FA Ifjúsági Kupát, és 18 éves korában debütált az első csapatban, és a következő hét évben játszott számukra, és egy 1992-es barátságos győzelmet aratott Angliában. nagy bátorság – de a története csak a jéghegy csúcsa? | Daniel Taylor Bővebben

A könyv kiadója, Michael O’Mara Books azt mondta: „Dávid szülei ezt az edzőt adták áldásukra, hisz abban, hogy figyelmeztetése rendkívül előnyös lesz a fia labdarúgás előrehaladásában.Ők azonban teljesen tudatában voltak annak, hogy ez a népszerű, 20-as, nagyra becsült edző – aki Dávid hős-imádta – valójában termékeny és ragadozó pedofil volt. A Manchester, a Derbyshire, a Staffordshire és a Cheshire segített számos első csapatjátékoson keresztül a Maine úton, valamint más nemzetközi labdarúgókkal más klubokban is. 1998-ban, miután 23 szexuális bűncselekményt vetett be a hat, 9–15 éves fiú számára, további 22 bűncselekmény maradt a fájlban. Korábban egy négy mondatú Floridában volt a bűncselekmények miatt, amikor egy fiú futott a labdarúgó túrán, és 2015 májusában két évig börtönbüntették, hogy megbüntesse a 12 éves Macclesfieldben 1980-ban.Jelenleg Milton Keynes-ben él, és úgy véli, hogy él.

11 ember csatlakozott a Cheshire-i rendőrséghez Woodward interjújának hátoldalán, amikor a korábbi Crewe, Bury és Sheffield játékos megmutatta, hogy szexuálisan bántalmazott több év, 11 éves korától az amerikai hatóságok által leírt ember, aki „szinte kielégíthetetlen étvágyat” mutat a fiatal fiúk számára. Facebook Twitter Pinterest A futball szexuális bántalmazás botránya rosszabb lehet, mint Jimmy Savile ügy, Andy Woodward azt mondja.

Az FA a forradalmi forrást kínálja más potenciális áldozatoknak, és hat további embert, akiket korábban Bennell edzett, közvetlenül kapcsolatba lépett Woodwardnal kedden, miután Walters nyilvánosságra lépett, hogy felfedje, hogy ő volt korábbi edzője is.