Albánie – Makedonie

För båda parter, är detta ganska skarp start för den nya kompetensen för VM 2018. Albanien och Makedonien, särskilt på senare år, riktigt stora konkurrenter, inte bara på fotbollsplanen. Särskilt inhemska de har för avsikt att bevisa vid årets EM var ingen slump, och säger i en packad grupp G av förfarande bråk.

Du kommer att behöva förlora poäng till svagare grupper på papper, behöver du en god dos av lycka, måste du mata överlägsen prestanda. Endast på detta sätt kan de två enheterna, främst Albanien, en av de största överraskningarna på den europeiska scenen förra gången, strävar efter att konkurrera krafter Spanien och Italien genom direkt tillvägagångssätt eller en eventuell degradering.

Hem tränare Gianni De Biasi hade under sommaren, bara att avgå beslut rekordhållare i antalet internationella lock Lorik Cana på slutet i landslaget, men också butikerna orsakas på grund av andra nybildade Kosovo. Amir Rrahmani, Herolind Shala eller Milot Rashica ännu kan vara framtiden för albanska fotboll. Men de bestämde sig för att bosätta sig på huset bort.

Om Albanien kommer att utföra liknande sympatisk prestanda som i juni i Frankrike, skulle det inte vara närvarande i gruppen konsumerar ingen chans. Lyckad start är dock viktigt att hans ärkerival fastan kan inte. Han hade aldrig med Makedonien inte skjuta i mästerskapet, men sedan 1994, åtta vänskapsmatcher vann bara en gång.

Ställningen var aldrig någon stor turnering inte, och även om han inte har en rent progressiva ambitioner verkligen inte för avsikt att upprepa den sista platsen föregående kvalificering. Den största rädslan fortsätter att gå från Goran Pandev, den makedonska rekordhållare i antalet mål att även vid 33, fortsätter han sin nationella karriär.

Den nya makedonska tränare Igor Angelovski, som i november förra året ersatte serbiska infödda Ljubinka Druloviče, var optimistisk inför den nya säsongen. “Detta är början av examen. Vi står inför en motståndare som är på uppgång. Vi arbetar i en stor atmosfär och jag tror att just nu fotboll i Makedonien väntar på en bättre morgondag” han skulle vilja.

Mittfältare Ivan Tričkovski kryddig duell i Shkodra, vilket kommer att ske för första gången sedan 2011, mycket nöjd. “Det kommer att bli mycket svårt”, sade han fans väntade fakta rättvist. “Albanien kommer att bli en favorit, men det betyder inte att vi ger upp i förväg. Eftersom vi har spelare som kan avgöra.”