Baník var bra för Bazali. Nohavica sjöng, auditoriet revolted

Säsongen slutade, men Bazal-eran, som varade i 56 år. Jaromir Nohavica före och efter matchen fans sjöng klubbsången och en sång tillägnad Bazalům.

“Det var en tuff match, vi är mycket glada över att många människor kom, var det något fantastiskt. Bara synd att det var här den sista matchen “, säger Ostrava propp Michal Frydrych.

Footballers Banik spela igen inte övertyga, men stormiga atmosfären i striderna. Laget flög efter Helešicová center vänster och Kukec huvud i den andra minuten ledningen.

“För dessa människor, vi fick kämpa”, säger Davor Kukec. “Vi visade åtminstone något. Kanske tack vare det stora stödet spelade vi bättre.Om varje match förlorat så många fans (10.340), mer skulle ha svept oss framåt. ”

De senaste skyttar är Bazaly Davor Kukec och Jakub Mares, som bosatte sig i 80 minuter.

“det är trevligt för målet jag är glad, men jag är ledsen att Bazaly slutar. Baník människor här och arenan leva “säger Kukec.

” Vi hade en hel del chanser, men det var svårt att genomdriva inhemska hoppade in missiler, så vi bär punkten “, säger Jakub Mares och relished atmosfären. “Underbart, bra. När du spelar fotboll mot en sådan bakgrund, så det drar dig, kan du njuta av det. Det är en helt annan historia än när den är på läktaren, femhundra åskådare. “Vissa legender har spelat, mokly andra gallerier i ligan duell förematch personligheter.Banik gamla gardet som leds av Francis Komňackým och Jaromir Nohavica besegrade 5: 1 International, vars tränare var Pavel Vrba och Karol Dobias

Den tidigare monterings baníkovců resulte unglued relationerna mellan vissa spelare och klubbledning.. René Bolf, Martin Lukeš och Václav Svěrkoš vattnade tribunen. Marek Jankulovski kom aldrig.

tidigare representanter under ledning av John Berger, Francis Jakubec, Stanislav vänster och Ladislav tornen är problem på klubben isär. “Jag spelade här ofta Trnava och Bohemians”, säger Karol Dobias som Ostrava har haft en hel del vänner. För alla nämnda Rostislav soldater.

Dobiáš fastnat i minnet och några intressanta ögonblick av basal? “Så…Jag är sju och sju år gammal.Jag kommer inte ihåg mycket, men miljön är densamma, så mycket har inte förändrats. Om jag bor, kommer jag gärna att återvända till Ostrava. “