Berdych kommer inte att spela i finalen i Marseille, Chachanov var tydligt på toppen

Berdych hade trettiotvå mot motståndare jedenadvacetiletému chans. Medan han arbetade ut hela spelet endast tre brejkboly och ingen inte vända sig inför hotet om förlusten av tjänsten nästan varje gång på gamma administration.

Chačanov administration tog Berdych två gånger i varje set och precis som förra året i den första inbördes match tjeckiska tennisspelare besegrade.

Senaste Berdych spelade finalen förra året i slutet av maj i Lyon. Den senaste titeln, den 13: e totalt i karriären, firades 2016 i Šenčenu.

I den andra semifinalen gynnade Lucas Pouille erkänna överraskning och som förra året i Marseille avancerade till finalen.Tredje seedade fransmannen besegrade čtyřiadvacetiletého vitryska kval Ilja Ivask 6: 3, 7: 6 och söndag framför hemmapubliken kommer att spela Chačanovem sjätte titel i karriären och andra i år. “Svitolin firar i Dubai, rivalen har förstört”

p> Ukraina Elina Svitolin försvarade sin titel vid turneringen i Dubai. Första placerad spelare besegrade Darja Kasatkinova 6: 4, 6-0 i finalen i Ryssland och vann den andra trofén i säsongen. Två gånger i år den turnering triumf gladde sig WTA Petra endast Kvitova.

Svitolinová tjugotre, som i år trädde i en titel i Brisbane, beslutas i den femte uppsättningen initiala gamma, som visade sitt första chans att kontra.I den andra uppsättningen, eskorteras av tre år yngre motståndare med en kanariefågel.

Fyra världstitel förvandlas till sjunde sista delen i serien. Total Svitolinová på grund har elva titlar

. Tiafoe försöker i Delray Beach mot Gojowczyk hämnas landsmän

Twenty-amerikansk tennisspelare Frances Tiafoe i Delray Beach kommer att spela för första gången i sin karriär ATP finalen. Wild kortinnehavaren har bemästrat sin första semifinal i livet, som besegrade en annan ung stjärnskottet kanadensiska Denise Shapovalova 7: 5, 6: 4 I den slutliga Tiafoe möter tyska Peter Gojowczyk som övervann inhemska Steve Johnson 7: 6 och 6: 3

osmadvacetiletého Gojowczyk, 64thvärldsledande spelare, det var den tredje segern över den amerikanska tennisspelaren den här veckan och den fjortonde övergripande i rad. “Jag har inget mot amerikanerna, jag gillar dem,” skrattade den tyska spelaren efter att ha avslutat finalen. “Jag hämtar inte, men kanske jag skulle vilja ha en annan Amy,” sa han före andra semifinalerna.

Och hans önskan var uppfylld. Tiafoe, som fortfarande är den sista amerikan som slår Gojowczyk, väntar på honom. Det hände förra året på utmanar semifinalerna i Winnetka, Illinois. “Han eliminerade alla amerikaner, nu är det upp till mig att försöka sluta,” sade Tiafoe, som är i 91: e rankingen.. Plats

Gojowczyk kan få andra titel i karriären, triumferade för första gången i september förra året i Metz

Verdasco har en turnering i Rio chansen att dubbla

argentinska Diego Schwartzman och spanjoren Fernando Verdasco i tennisturneringen i Rio de Janeiro kommer att tävla för årets premiär titel på ATP-touren.Ju mer erfarna av paret av finalisterna Verdasco kommer att ligga på lera på Jockey Club plundra dubbel, eftersom på lördag styrde med landsman David Marrero fördubblas.

åriga Verdasco, som i kvartsfinalen elimineras försvara titeln Dominic Thiem Österrike fram till slåss om titeln på grund semifinálovému seger 6: 1, 7: 5. över italienska Fabio Fogninim

nio år yngre Schwartzman slutade med att vinna 7: 5, 6: 2 lyckad resa turnering chilenska Nicolás Jarry, som spelade den första semifinalen på ATP Tour i karriär. Endast 170 cm lång Argentina, tack vare vidare till finalen för första gången i sin karriär får in de tjugo världsrankingen.