Boleslav och Chodov: Kraftig julkonsert för Pardubice

Du kan inte välja din motståndare. Men om det var möjligt skulle Mlada Boleslav och Chodov hellre undvika bågen. Orsak? Den förnamniga är vicemisterna, den andra även skådespelarna. För närvarande från den andra respektive. För det tredje är positionen ledd av Vitkovices huvud. Det är tillräcklig kraft sina kort, som Sokol försöker att motstå.

“Jag kan säga att en starkare motståndare för en helg kunde vi få. Dessa är de lag för vilka den absoluta superliga toppen spelar.Vi om vi får inte vara rädda, och omvänt måste vi visa att vi kan och därmed en stark motståndare omsättning på punkter “, säger Pardubice försvarare Ondrej Kunt.

Dessutom kommer han att vara på fredag ​​klockan 19 möter Boleslav offensiv maskin som 134 träffar är mest kraftfulla och i hemmiljö presenterar den i genomsnitt tio mål per match! Dessutom kommer han, efter tisdagens reträtt, att vara i centrum för en ny ledare i den historiska poängen i tävlingen.

Den mest användbara spelaren i de senaste tre säsongerna, Jiri Curney, har redan tjänat 513 poäng. Priset för en anmärkningsvärd samling av tjugoåtta kille kommer precis före starten av kvällens match mot Pardubicím.

De kommer tillbaka på söndag till den sista matchen av kalenderåret hemma Dašická där klockan 17 kollidera med Chodovem.Praguers dem seger 8: 1 rout beredd ännu högsäsong. Men inte ens de skulle kryllar friskhet, för nu kämpa mot bordet grannar, som drivs under fjärde Otrokovice. På söndag och visa fysisk beredskap båda lagen.

“Att spela två matcher i en helg är definitivt en utmaning, men jag tror inte att det skulle vara ett problem. På vårt spel, bör det inte förekomma “, säger Kunt

Det kanske inte har Sokol av berömda motståndare överdrivna respekt, visade förra veckan när hemma nederlag. 5: 6 i övertid tog poängen av de nuvarande ledarna för Vítkovice . Även den här gången vill förlita sig på stöd från den överfulla salen.

“Jag hoppas att han kommer tillbaka full hall.Förbereder utmärkt program som kan locka flest tittare, mot Vitkovice det var fantastiska. Alla jublade ökänt, mot en sådan bakgrund är det ett nöje att spela “, säger quarter Kunt.