Bostons “tjeckiska björnar” var på alla mål och föreslog: Vi kan skina

“Toronto har ett ungt och väldigt farligt team. Han kan störa dem mycket. Kanske så småningom kommer vi att se stora förstärkningar för VM “sade han innan slutspelet representativ assistent Václav Prospal

I samma andetag, men tillade:”.. Jag tror Boston sin roll så småningom hantera det ”

Efter seriens första match verkar det som om Prospal kommer att vara rätt. Och även tack vare den utmärkta prestanda tjeckiska paret David Pastrňák och Krejci, som var i seger 5: 1 för alla inhemska mål. Det bekräftas bara att de är nyckeln till den traditionella amerikanska klubben.

Det var sant, Pastrňák väntade lite. Under säsongen överträffade han sitt nuvarande maximum i NHL (han gjorde 35 mål) och var bäst i laget.I själva verket, en fantastisk Tref gjorde mot Toronto och nu i den sista minuten av den andra perioden skjuter på insidan av den högra cirkeln. Rutinérsky har stoppat bollen från styrelsen och handled väg i raka motsatsen nätmaskorna. Perfektion.

“Jag ville skjuta men inledningsvis utan ytterligare beredning för pole, men jag var tvungen att stoppa pucken. Jag hade inte sett allt annat, var att bränna, och dessutom mot mig ut en försvarare, “flinade Pastrňák efter matchen, där han förklarade utländska journalister andra stjärna.

För att inte gjorde han ytterligare två inspelningar.Denna skräddarsydda förrättade i numeriska fördelar, främst tack vare honom Boston tog tre av de sex, som var en hörnsten i segern. Tjeckiska anfallaren så högt antytt att han är fortfarande mycket giltiga spelare att vara i ordinarie plats så att den inte sticker ut.

Krejčí hjälpt mycket att han kunde återvända till församlingen skadade Rick Nash, som du menar på isen. Det var han som uppfann rekordet på det vinnande målet. “En stor komplimang men förtjänar våra tränare som gjort oss helt beredda att försvagas”, tippas skräddarsy att hans lag inte tillåter Toronto till poäng på power play, som pekade på basen av den näst mest för totalt Pittsburgh.

” Kraftspel spelade en stor roll. Det är alltid viktigt att göra det första målet som vi lyckats med.Och sedan två gånger. Främst eftersom vi vann “, säger Pastrňák.

Boston utmärkte visar fantasifulla händelser och kombinationer, publiken blev galen. Men spelarna, inklusive det tjeckiska paret David, vet mycket bra att de inte har vunnit. Toronto trots en hård resultat inte spela dåligt och fortfarande vara mycket irriterande. “De gjorde det stora arbetet. De har två perfekta fives och många skickliga spelare. Vi måste vara försiktiga, “vet Krejci, som gjorde spelet som den tionde hockeyspelare i klubbens historia i den 30: e playoff mål.

Vem vet hur många fler kommer, och om han slutligen misslyckas en tredje gång för att vinna poäng Stanley Cup.Ambition har en bra Boston och hör inte till de bästa favoriterna, det kan göra det till toppen.