CEFC kommer att öka sin andel i slavnien till minst 67%, medan Shimano förblir ledande

Den kinesiska sidan att mötet representerade Jaroslav Tvrdik, nominerar också en representant för uppdraget som ordförande i klubben.

George Simane som måndag avgick som ordförande, det kommer inte att förändras och kommer att ha till uppgift att bygga Ungdomsakademin SK Slavia Praha.

På onsdagens utfrågning om den personen överenskomna Simane George och Jaroslav Tvrdík. Båda förklarade sitt intresse tillsammans i Slavia fortsätta.

När George Simane på måndagen avgick från positionen för chefen för styrelsen utsetts till orsaken till meningsskiljaktigheter om förvaltning och kommunikation i klubben och att känslan av respekt för sin position.Tvrdík, snarare europeisk representant tisdag bekräftade att de har olika syn på hur man kan uppnå Slavia återgång till elit.

Simane förnekade att hans avgång var för en annan syn på tränaren Dusan Uhrin junior. Tvrdík skrev på måndagen på twitteren att en av två skäl är avgången är en bekräftelse på Uhrina.Innan social konstaterade att nästa år tränaren är oåterkalleligt. Simane förre försvarsminister på tisdagen manade att nekas information om meningsskiljaktigheter rörande Uhrin.

Båda ägarna på onsdag träffade och ett uttalande som innebär att den kinesiska nya kommer att äga två tredjedelar av Slavia, medan Šimáněho aktie faller 40-33 procent.

“företag snarare till överenskommelse mellan aktieägare kommer att stärka sitt aktieinnehav för att nå åtminstone 67 procent, och så tog fullt ansvar för företagsledning av SK Slavia Praha. Samtidigt utse en representant för uppdraget som ordförande i klubben.George Simane kommer att väljas till styrelsen i klubben och kommer att ta över uppgiften att bygga en juniorlag Slavia “säger Tvrdík och Simane i ett uttalande.

” George Simane och Jaroslav Tvrdík vid dagens gemensamt möte enades om räntan fortsätter i ett gemensamt projekt för att bygga en utveckling av slaviskaBåda var överens om att utvecklingen av Slavia för dem är en av de högsta prioritet och är redo att göra allt för konstruktivt samarbete om framtiden för klubben “, den senare i ett uttalande.

Båda säga förlåt till hela affären utvecklas. “Båda beklagar offentliggöra ömsesidig kommunikation och ber fans om hjälp och stöd prvoligovému laget i kampen för internationella koppar på toppen av den här säsongen”, tillade Tvrdík till Siman.

Båda ägarna under hösten köpte den berömda klubben från Ales Řebíček och räddade honom från eventuella kollaps. Slavia hade stora ekonomiska problem och inför insolvensförfaranden.