Colin Kaepernick märkte en “förrädare” av NFL-chefer över anthem protest

Colin Kaepernicks vägran att stå för nationalsången har dragit kvalificerat stöd från sina medarbetare, men en grupp är inte glad: liga chefer som säger att de inte skulle skriva Kaepernick till sina lag. Colin Kaepernick kan protestera mot rasism. Även om han har vita adoptivföräldrar | Rebecca Carroll Läs mer

Mike Freeman of Bleacher Report talade till sju anonyma NFL-chefer och fann att deras upprörande över Kaepernicks hållning var nära universellt. En tjänsteman sa att Kaepernick var liknade bland ligan som Rae Carruth, den förra panterspelaren, som befanns vara skyldig i att konspirera för att morda sin gravida flickvän.Carruth tjänstgör för närvarande en 24-årig fängelsestraff i North Carolina.

“Jag vill inte ha honom någonstans nära mitt lag”, sa en chef för chefen för Kaepernick, enligt Freeman. “Han är en förrädare.” Freeman sa att varje verkställande han talade med skulle inte underteckna Kaepernick att spela på sitt lag. “Han har ingen respekt för vårt land”, sa en. “Fuck den killen.”

En generaldirektör sa till Freeman: “I min karriär har jag aldrig sett en kille så hatad av kontorsgubbar som Kaepernick.” En ägare berättade Freeman att han hellre skulle säga sig än tecken Kaepernick.Varje verkställande sa att de trodde att Kaepernick skulle släppas av 49ers – och aldrig spela i NFL igen. Freeman påpekade att Kaepernick inte hade brutit några regler och att flera spelare som hade begått faktiska brott var fortfarande spelar i NFL. “När utmanade att Kaepernick inte bryter mot en lag eller en NFL-regel, och att det är hans rätt att sitta under anthemet var svaret konsekvent att det också är ett lags rätt att inte underteckna honom. Och att inte heller tycka om honom, sade Freeman.

Kaepernick, 28, togs av San Francisco i den andra omgången av 2011 års utkast.Under 2012 bytte han ut den skadade Alex Smith halvvägs genom reguljärsäsongen och ledde 49ers till sin första Super Bowl sedan 1994, där de förlorade till Baltimore Ravens. Han meddelade att han inte skulle vara står för nationalsången förra veckan. “Jag kommer inte att stå upp för att visa stolthet i en flagga för ett land som förtrycker svarta människor och människor av färg”, sa Kaepernick. “För mig är detta större än fotboll och det skulle vara självisk från min sida att titta på andra sidan. Det finns organ på gatan och folk får betalt lämna och komma undan med mord. “