Den bästa hockeyspelaren i Extralig säsongen är Gulaš, spela av styrd Erat

Grytan har haft en bra säsong där, efter återkomsten från Färjestad produktiv anfallare bekräftade hans rykte och utmärkt shooter. I 48 matcher 61 poäng samlas in för 23 mål och 38 assist och domineras av storleksordningen inspelare. I knockout strider tillade han skadade fyra starter för mål och inspelning. Plzen i semifinalen tillräckligt för att Brno och vann brons.

“Body och utmärkelser, det är allt bra, men för mig har alltid varit framför allt resultatet av ett team. I vilket fall som helst, dock, hockeyspelare av säsongen award, som bär mycket vikt, och jag uppskattar väldigt mycket uppskattar det “, sade han till journalister gryta.

Den bästa tränare blev Libor Zabransky från Brno.Vaclav Pacino priset på MF DNES, som bestäms av de bästa spelarna i slutspelet fick arbetshäst Kometer Martin Erat. Hans lagkamrat Marek Čiliak bli den bästa målvakt -. Samma som förra året

De tre vinnarna vid en galakväll saknade för Erato tog trofén kapten Kometer Leos Cermak. Och strax fick han från moderatorer Černošková kväll Barbara och David Pospisil Eratově fråga för framtiden, som ensam spelare kvar efter den sista playoff öppen. “Gissa vad beslutet blir…Något i mitt huvud Martin redan har, men det finns utrymme för att slappna av och tänka, att ge det tid”, säger Cermak.

En annan prisbelönta Brňany var en begåvad framåt Martin Necas , förra årets rookie av året vinnare, denna gång i en opinionsundersökning för den bästa åtgärden.Bästa försvarare tillkännagavs hans lagkamrat Michal gryta och Comet Masaryk vann även koppen för vinnaren av slutspelet.

Totalt 18 fall av de 51 matcherna förklarade var den bästa spelaren i matchen Zlin målvakt Libor Kasik. “Jag ville fånga så många matcher och nu är jag lite ledsen för den enda utelämnats matchen i Mlada Boleslav.Annars mig men killarna gav en stor chans att vinna denna utmärkelse “, säger Kasik med ett leende.

Eftersom den nya säsongen kommer att ha målvakt tjugosex på sin första utländska engagemang för att försvara jersey Khabarovsk. “Jag ville prova KHL och jag är glad för att jag har möjlighet”, säger Kasik.

Priset skyttekung viktig del tog över 30 mål från 50 matcher spelas Pilsen anfallaren Tomas Mertl, som vann enda träff före Třinecké målskytt Martin Ruzicka, som har spelat en match mindre. Mertl fortsatte Dominik Kubalík som gick skador som skyttekung de senaste två säsongerna.

Segern i den så kallade Radegast index kan arrangera försvarare Jan Emission av Vítkovice.Den bästa rookie valdes framåt Andrew Kovarčík i Trinec.

I kategorin för bästa nya junior ligan vinner DHL målvakt Lukas Dostal. För bästa domaren hette Stanislav Barvíř.