Den ryska pressen lovar fotbollsspelare: Kampen slogs som Stalingrad

Sports Express-servern har till och med varit världsmästare. “Vi är inte rädda för någon” skrev han i poängen.

Segern över Spanien tog disciplin, tålamod, självuppoffring, hållfasthet och ansvar för laget till ryssarna, sade servern. Framför straffområdet byggde det ryska laget “två Kreml-väggar” och försvarade målvakten Igor Akinfejev som under Stalingrad-kriget. idrottsdisciplin i viss mån ersätter krig.Tränaren Stanislav Čerčesov skapade verkligen en röd maskin, säger Sport Express entusiasm, som gav sin kommentar med titeln “Huråååå!” Den bästa ryska koralen i historien presenterade sig i Lužníky på söndag. att den ryska lagets främsta stjärna var Akinfejev, som utmärkte sig i straffspelet. För den bästa spelaren på fältet hänvisar de alla till naturaliserade brasilianska Maria Fernandes. De påpekar att Čerčesov har förstärkt de tre linjerna av defensiv linje för första gången i turneringen. Kanske skulle vi ha fler chanser, men vi skulle så småningom förlora spelet, säger tränaren.Försvarare Yuri Zhirkov, som led en achillusskada under första halvleken, kommer förmodligen inte att spela mästerskapet. “Han skulle bara vara redo för finalen,” sade tränaren.

Ryska medier döljer inte optimistiska utsikter för nästa etapp i mästerskapet. Enligt kommentatorerna är resultatet av lördags kvartfinal med Kroatien öppet. Sport Express skrev att det ryska laget inte kommer att sluta i sin segerrika kampanj. “Vi tror att vi kan göra någonting. Vi besegrar alla.Vi är redan världsfotbollsmästare, säger servern. “Tänk bara: om Ryssland, som vi fortfarande hör, kan påverka resultatet av presidentvalet i USA själv, i det främsta” fientliga “fortet, så spelar vi Ironiskt nog skrev den sovjetiska sportkommentaren Yuri Cybanev ironiskt.

Endast ibland känner ryska analyser av söndags matchen att seare i Luzhniki inte har sett mycket fotboll. “Fotboll var knappast någon match. Spanjorerna gjorde sina läxor för alltid, de förlorade inte bollarna, men de gjorde ingenting.Våra rör sig i vågorna enligt banans bana och klokt anpassat till spelet “, kommenterade sovjetisk sport. “Men idag kan vi verkligen vara stolta över vårt hemland” sammanfattar författaren. Enligt storstadsmedierna föll Moskvas fanzon i en verklig frenesi som inte svalnade till och med det tunga regnet i slutet av andra halvleken. Efter matchen grät fansen, kramade och sjöng namnet på målvakten “Igor, Igor”. På vägen hem hälsade cheers av entusiastiska förare på gatorna.