Favoriterna gömde sig “i vinden”. Sedan satte de sig och triumfen firades av Zarif

De två största favoriterna gav upp det i slutet av huvudrace lördag i Pardubice. Chestnut Zarif Josef Bartos äntligen ustrážili först innan kraftfullt finišujícím bay Zugorem Martin Liska.

“Zarif jag cyklade i sista verk och vackra jag zaskákal”, sade han innan prisutdelningen i hagen, tränare för det vinnande valacken Josef Vana äldre. “Han visade att han var en mycket bra häst. Speciellt när han stödde en sådan jockey att det gick tidigare “sade Vanya äldre också Bartos, hans tidigare direkt underordnad.

Som Zarif och Zugor ännu har länge varit” städa “de andra hästarna och mycket om dem hördes inte.Strax efter starten av loppet bly fodrad Hegnus, Sappho, Frasin, Vandual och Sokol, och denna ordning hålls bara något tömmer.

I en liten vallgrav till hästar framför lagt Hinton, men omedelbart efteråt kom han till Irland bänkar hans karamell. Han gjorde också Marcela Novak och Jaroslav Myška, som “flydde” från Hegnus, hamnade så här. Övriga parter i konflikten har stabiliserats, men vissa av dem, däribland Zugora, det var försenad.

“Det tog styrka, sedan var tvungen att pendla förlust.Således ryttare kan skifta ytterligare för att göra det neutavil “säger Zugorova coach Lenka Horakova, och tillade:”. Om den lämnas till den irländska, skulle det Zarif vid målet fortfarande översvämmade ”

Den franska språng bortom skogen vägleda stoet Rain Magna jan Kratochvil, nedgången var den första han Peintre Abstrait med Lukas Matuským. Sapfó och Jan Odložil föll därefter på Great Water Moat. Det var redan på väg obevekligt framåt Zarif och bakom honom skulle bli hans stora ankomst Zugor. . Zarif honom till mållinjen men lyckades studsa

Jockey Bartos blev sedan en lärjunge tillsammans med James Spacil mest framgångsrika ryttare av dagen – båda tagna två firsts. Den intressanta tävlingen var att i två fall var kvinnorna placerade på podiet.Barbara Málková sto var Macaone tredje stor konkurrens i det fjärde loppet och amatör Veronica Řezáčová också sto vitängel andra sjunde, avsedd för unga förare.