Finalen i European League dominerades av Atletico, glädjen tog också till Tjeckien

De tog inte en stor chans, då Olympique Marseille fotbollsspelare gjorde ett njurfel när de tog av och samlades. Under första halvlek var de ett bättre lag, men deras önskan om en omklingning avkyldes efter Griezmann igen efter ett blixtnedslag och en perfekt finish.Det tredje målet var i slutet.

Förutom fläktar och spelare friidrotts glädja tusen kilometer öster om Lyon och Slavisa, därav fläktarna Sigma Olomouc och Jablonec.

Som ett Atlético redan i förväg för att säkerställa från sin inhemska konkurrensen deltagande i nästa års Champions league, en reserverad plats i den lukrativa företag som vinnare av den europeiska ligan inte använder.

och så utbyggnaden examen Champions league kommer att flyttas från det tredje laget i den franska ligan (Monaco, Lyon eller Marseille ) kommer att gå direkt in i huvudfasen; Deputerade i Turkiet och Tjeckien kommer att hoppa över den andra prekeln och börja i den tredje.

Och det för med sig en stor fördel – i fallet med avvecklingsprocessen in i kärngruppen i Europeiska ligan.Skulle det tjeckiska laget hade den andra kvalomgången i Champions League och misslyckades med cirka Autumn deltagande i Europa League skulle bekämpas i den förrädiska examen.

Den andra plats i HET ligan måste nå Slavia, två varv före slutet av säsongen har fyrgradig bly på en sexgradig Olomouc till Jablonec.Slavia fortfarande har en teoretisk chans på titeln för första Pilsen men förlorade fyra punkter. Tjeckiska mästaren har några engagemang i Champions League, tredje lag inhemsk konkurrens (om Slavia som vinnare Mol Cup slutar på tredje plats) kommer att gå till kärngruppen av European League.

Tjeckien har således redan säker på tre företrädare för stiftelsen fasen Europeiska koppar.

det är på grund av de punkter som vunnits under de senaste fem åren i cuper (främst på grund av Sparta Pilsen och Liberec) och placera 11 i ställningar för året 2018/2019.Och det, som årets vinnare av Europa League (Atletico) och det bästa laget i Champions League (Real eller Liverpool) för att delta i nästa års Champions League för att säkerställa att inhemska tävlingar.

Champions League-finalen kommer att spelas på lördag 26 maj i Kiev, var pokalen efter att ha vunnit Europa League spelas på onsdag i Lyon.

“Home” Marseille började bra, efter fyra minuter, kapten Payet fram en säker sak för Germain, men han slog grind. Och sedan avfyrade Rami från svängen intill honom. Detta skulle förmodligen inte moln målvakt.

Det franska laget var bättre i första halvlek, var förvånad över hur motståndarna spelade höll bollen mer, han var farlig. Men han förlorade sin ledning i 21: e minuten.Veteran Målvakt Mandanda värmas till mittfältet Anguissu, som återhämtade sig från fötterna bollen. Atlético misstag omedelbart straffas, Gabi ut Griezmanna som sprang ensam och sköt längs Mandanda.

En annan slag mot Marseille blev påkörd efter en halvtimme när, på grund av en muskelskada varvas nyckel mittfältare Payet. Halva laget fortfarande spelas bra, men efter pausen för att ha en spansk motståndare var inte tillräckligt.

Efter ytterligare förlust för hans egen planhalva och sprang snabbt motverka Griezmann försvar, bollen försiktigt sparkade och skickade honom falla över Mandanda. I 49: e minuten var det 2: 0 och det gjordes. Marseille är nästan borta längre än halv domstol, än mindre ett hot mot porten.

I själva verket, ja. I 81:eminut efter en nick från höger sida Mitroglou i barer, Cloud nått ut förgäves, men han hade tur.

Atlético varas sedan sin seger. Europa League vann för tredje gången i historien, tidigare under 2010 och 2012. Under de följande åren, även lagt till två finaler i Champions League (2014 och 2016) och andra udda år spelarna har lyft koppen, om så bara för vinnarna i andra europeiska konkurrensen.