Fiskare efter Hradec förfarande: De spelar inte för kulor, det finns känslor

Det är hans första tjeckiska playoff. Och strax fick han in i media striden. Litvínov anfallaren Patrick Martin Hanzl försökte sporra fiskare att han är den största svagheten i Hradec. “The playoff men sådana uttalanden är” vägrar att kasta målvakten. Och det kan skratta. Vann fyra gånger, är han Hradec i semifinalen. Skickade motståndare att lämna efter fem matcher.I den sista duell serien är känd för Behaviour rasande som i det Litvinov red en gång.

Hem 01:53. Köhler, 05:44. Ge, 09:26. Picard, 21:36. Picard, 28:55. T. Knotek, 42:08. Jaroslav Bednar, 52:49. Ge

Gäster 29:49. Trávníček, 33:07. M. Hanzl, 45:39. Lukes, 57:52.Kubat

Rapporter

Hem Fiskare (Kacetl) – Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, plan, slick (A) Stork – Jaroslav Bednar (C) Kukumberg, Dej – Jarůšek, Džerinš, Picard – Köhler, T. Knotek, Šimánek (A) -. Nedvídek, Dragoon, R. Pavlik

Gäster Janus (10. Petrasek) – Sørvik, Frolo, K. Pilar, F. Pavlik, Kubat, Z. koppar, Gula – M. Hanzl, R. Hanzl (A), J. Black – Hořava M., K. Reichel, Trávníček (C) – Jurčík, Valek, J. Dolezal – Gerhát, V.Hübl (A) Lukes.

 Så många det störde Litvínov betoning som du visade, kanske för första gången under säsongen vissa känslor? 

“det är en playoff, jag kommer inte att spela bollarna, så känslor finns. Men just i det ögonblick då han inte spelar. Annars är det nödvändigt att koncentrera sig på spelet. ”

Vilken var den första kvartsfinalen playoff serien i?
” Vinnande, det är antalet en sak. “(Ler)

vad annars?
“Litvinov var mycket bra motståndare, det var inte lätt. Vi drog några matcher och med lite tur, men så fortsätter det. Jag är så glad att det fungerade på detta sätt.Hur fel det hela började, det första spelet vi förlorade hemma, så mycket bättre än. ”

Litvínov efter den sista matchen du försökte lite ensemble som säger att du är den största svagheten i Hradec. Har ni märkt?
“Visst, fick det till mig, men inte värt den typen av dissekera. Det är slutspel situationen är akut, driver via media, gå mer på netto försöker göra något för att den andra mančaft kastade. Vi ville inte lösa mycket. Om jag har en svaghet?När vi vinner, jag bryr mig inte gärna låta den vila de säger, i första hand, om att fortsätta dessa resultat. ”

Men det var ganska paradoxalt att när du i Martin Hanzl denna mening yttrade, du hade den bästa målvakten i slutspelet statistik …
“Ja, men här är siffrorna inte alls viktigt. Vi spelar för priser, spelar det ingen roll hur resultatet ser ut de viktigaste matcherna vinns och välfärd hela laget. Vi får se hur det kommer att blomstra ytterligare.Allt är i våra händer. ”

Vi uppskattar det faktum att han kunde Hradec serie vinna matcher inte bara kanonad, men också en solid defensiv, som han visade i Litvinov?
” Visst, vi spelade osjälviskt bakom, killar mina zblokovali där en massa skott, bokstavligen föll efter držkách. För detta var jag mycket glad när mančaft spelar så här, ännu bättre fångster. Killarna gjorde bra. ”

Kabinen var toast, alla firar … Smaka denna eufori?
” Beautiful, är det ett gott humör. Men onsdag måste glömma allt detta och börja fokusera på våra motståndare. Vi vill inte komma ikapp göra en framgång, då allt han hostade ut.För att komma vidare måste du små steg, alltid koncentrera sig på nästa. ”

I semifinalen får antingen Trinec eller komet. Jag skulle vilja att någon annan?
“Om du inte tror att kometen är stark, har Trinec för mycket kvalitet. Låt oss överraska vad som händer. “