Fotbollsöverföring rykten: Real Madrid att bjuda £ 60m för Romelu Lukaku?

Kanske som en del av ett försök med självförnekelse skulle Everton kunna hitta ut vad de skulle göra utan Lukaku, eftersom Real Madrid sniffar runt framåt och kan göra ett bud på 60 miljoner pund kommer slutet på säsong, som kan visa sig oemotståndlig även till den nyligen pengade Ev. Professionell effluensomrörare och affluensmakare Mino Raiola, Lukakus agent, har chattat med Real, eftersom de ser ut att se över sina trupper och potentiellt scupper en annan ung spelares lovande karriär, för ett högt högt pris.Manchester City garanterar Guardiola pengar och älskar att bygga en dynasti Läs mer

Manchester City förbereder de fluffigaste handdukarna, suger mattorna, skuggar barnens leksaker i ett skåp och vänder över ketchupfärgad kudde på soffan. Varför?Eftersom Pep Guardiola – som har pored över det fina trycket av hans kontrakt och upptäckte att det inte finns någon “Run For the Hills”, om staden är i Europa League-klausulen – kommer, och de vill bara ha det bästa för sin man, i hopp om att han Jag kommer att stanna länge. I staden kommer också Pep nycklarna till sitt stora rum o kontant och låta honom spendera vad som helst, med djupt andetag…Paul Pogba, Toni Kroos, John Stones, Ilkay Gündogan, Thiago Alcântara och Aymeric Laporte sa alla att vara mål.Vincent Kompany kommer att stanna kvar, men Pep har påpekat att Citys försvar blir en Benny Hill-skissa utan honom.

Med tanke på komediens backlines ser Liverpools långa varma sommar ut som att det kommer att fyllas med promenader på stranden, poolpartier, glass och översyn av sitt försvar. Joel Matip är redan på väg, och Daily Star berättar Martin Skrtel, Mario Balotelli och Christian Benteke kommer att säljas för att höja ytterligare pengar, av vilka några kommer att spenderas på Hoffenheims 20-åriga mitthalv Niklas Süle. Andra, kanske mer fantasifulla och “skrynkliga på Twitter av en fotbollsspeler som spelar 13-åriga” mål inkluderar uppenbarligen Mario Götze, Granit Xhaka och Marc-André ter Stegen.

Juventus betyder affärer.Med vilka vi menar att de överväger att köpa spelare som har sina bästa dagar bakom dem, eller vars bästa dagar aldrig har kommit fram, trots att många allvarliga Arsenal-fans berättade att de var precis runt hörnet. Genom vilket vi menar att de överväger att köpa Edinson Cavani och Olivier Giroud. Kom igen, killar, sätt dina sevärdheter lite högre, va? Under tiden i Arsenal har en spelare som faktiskt kan leva upp till sitt löfte, Alex Iwobi, varit föremål för övertagningar från England som väldigt mycket gillar att spela för dem, men har blivit tillsagd att göra en på orimlig grund att han är nigeriansk.

Vad av resten?Harry Kane kunde vara i linje för ett nytt kontrakt som en belöning för, du vet, att göra alla dessa mål; Chelsea tittar på Inter försvarare Miranda; Southampton är väldigt angelägen om Walsalls vänsterback och pipar hett nytt ungt rykte Rico Henry; West Ham är på marknaden för en stor stänk och en toppspelspiller innan de flyttar till OS Stadium, men om det inte fungerar kommer de att bjuda £ 20m till Edin Dzeko.

Och det är din sak för idag. Var bra mot varandra där ute.