Hrubcova cesta (nästan) till toppmötet. Tinkering guld?

Första entusiastiska pojke på skridskor, då en tonåring som samlar erfarenhet i ligorna, en ny representant. Simon Hrubces karriär stiger kraftigt. Meta, som 23letému målvakt möter bara fyra segrar, ligatiteln med Trinec. Home “kommer att bli en stor serie upptas av ett mål till en annan. Försvar spelar bra, attacker är overkliga. En vilja och en målvakt “säger Rostislav Klesla Třinecký kapten innan finalen med Litvinov.

Få skulle” första bra “, sa mannen i kläderna hvězdnějším inte Litvínov Pavel fransman. Även på grund av siffrorna.Fransmannen har 8 segrar, två oskrivet blad, 94,68 procent framgång förfarandet och får i genomsnitt 1,34 mål per match. Hem I Hrubec har 8 segrar, men inte noll, framgången för 91,92 procent och en diameter på 2,27 till mål match.

Men statistiken är inte allt. På Hrubec sjöng lovsånger efter semifinalen besegrade Sparta tränare Josef Jandač “Hrubec serien odchytal utmärkt, i grund och botten ett misstag. Alla våra mål har staggered. Billiga grindar släppa taget. ”

Vem är mannen som genomgår en sträcka” test frans “eller test som lyckas fånga bättre (och mer effektivt) än Litvínovská stjärna? Det är pittoreskt att de kunde träffas i Třinec.Hrubec 2012, gjorde i den tjeckiska Budejovice suppleant av James Smith och nickade att erbjuda Steelworkers; den här gången de försökte också att uppvakta franska. Potentiella mates är rivaler därför idag.

Hrubec gillar golf, Muay Thai och svenska målvakt i hockey skolan. Lovordar samarbetet med idrottspsykolog Eva Sauer, mental styrka visade i slutspelet för två år sedan. Spartan Pacovský sköt sedan pucken efter en avblåsning, som drabbade Hrubec utan mask – målvakt hamnade på sjukhus med ett öga fullt av blod, men han undrade bara. Return “Jag hade absolut inga psykologiska hinder”

Förutom Hrubec kan på ett tillförlitligt sätt fånga andra Třinecký målvakt Peter Hamerlík. “French är utmärkt, men vi tror både våra målvakter.De är utmärkta. Jag hoppas att puckarna kommer att slå, säger stridare Jakub Orsava.

Hrubec kommer att få ut det mesta av det. Den exponentiellt ökande kurvan för hans invasion i topphockey kan färgas guld.