Hur kommer Olomouc att förändras? Ligan är intresserad av sina spelare

Det är inte en idyllisk slut. Men när den tidigare tjeckiska representanten kom ut från Liberec efter utkasten började den svaga blåen och som kapten hade han en stor andel i den snabba återgången till första ligan. “Jag vet inte om vi kunde göra det utan honom”, berömde sin mittfältare Michal Ordoš.

Men efter proceduren reste Rajnoch inte. Han gjorde ett misstag, förlorade sitt tejp och placerade i raden, kommenterade twitter-kontot tills han blev förvandlad till andra ligan i början av vårsäsongen. I slutändan, till skillnad från den i tävlingen, fortsatte han med tävlingen, men Sigmas reserv var uppfylld av en administrativ nedstigning på grund av att första laget fallit.Men fotbollshot var inget mot min mammas död.

“Stora första året, ledsen andra året” ser Rajnoch tillbaka på Olomoucs ansikte. “Jag kör inte tillbaka från Olomouc, jag gillar det här och det är viktigt att lära av de värre sakerna. Det var en annan sport- och livserfarenhet för mig. “Han är ännu inte bestämd om han kommer att avsluta sin rika karriär helt. “Jag ska se,” tar hon tid för att räkna ut sina tankar. “Jag behöver en ny motivation och en utmaning.” På våren var han glad att han kunde spela åtminstone den andra ligan bredvid Olomouc-hopp. “Fotboll är fortfarande kul för mig, och jag vill tacka de unga pojkarna till B och Chromium för det.” .Jag önskar det till henne. ” Huruvida Sigma kan återvända omedelbart beror också på vilken kadre han har. Trots nedstigningen är intresset för hennes första ligaspelare. Speciellt trio Ševčík, Navrátil och Houska.Liberec begärde inte bara de två första. “Intresset för våra spelare är, det är det enda jag kan bekräfta,” sade idrottschefen för klubben Ladislav Minář. “Och de killar som hamnar värd eller avtalar lämnar det mer eller mindre tydligt.”

Detta gäller förutom Rajnoch till Mahmutovic, Ordoš och Rode. “Minst tretton spelare kommer att lämna,” sade medarbetaren till klubben Josef Lébr efter nedstigningen. “Annars skulle förfarandet vara komplicerat.” Är det nödvändigt att svara på grundläggande frågor inom klubben: Kommer aktieägarstrukturen att förändras? Kommer tränaren Jílek stanna?Och direktör Minar?

“Jag skulle inte kommentera än,” sa Minar till sin framtid. “Nu är det inte värt att hantera kadreets sammansättning, vi måste göra ännu en, andra saker som vi kan reflektera över.” . “Det kom någon gång under säsongen, vilket var väldigt dåligt. Men han kom ner två gånger, det är ett konkret misslyckande, jag håller med om. Men igen, avancerade han med två lag till en professionell tävling. Vi måste se plusserna och minuserna, “Lébr Mused. “Vi måste utvärdera allt. Om han vill fortsätta den övergripande atmosfären som är.Detta är ett svårt svar eftersom ett koncept måste etableras. ”

Sigma vill återställa andra ligan. “Vi har unga spelare från Štěrba, Hala, Falta, Chorý. Bredvid dem är killarna som lyckades i andra ligan, så jag är inte orolig alls, säger Lébr, som överväger att stanna kvar i tjeckisk fotboll på grund av “systemskada på vissa klubbar av domare”.