I Pilsen är du också ansvarig för all tjeckisk fotboll, säger coach Koubek

En kontring ledde till titeln och i gengäld fick ett nytt kontrakt fram till sommaren 2017.

“Jag uppskattar det faktum att laget kan fortsätta. Jag tror att vi gjorde ett bra jobb och nu jag önskar bara att det gick “muserna třiašedesátiletý tränare.

Pilsen blev champion för två veckor sedan. Helgen är Koubek undertecknas av klubbrekord för pekar i en säsong (72) och även röstades bästa tränare för ligan.

“Du vet, denna utmärkelse…Jag mycket väl inser att detta är ett resultat bra lagspelare, klubbklimat. Allt detta är sammanvävda. Oavsett om du tar managment, personal och spelare…De har den största merit.Utan hela laget skulle människan fick ingenting “, säger Koubek.

Pilsen och med Koubek efter en kort sommarsemester och den efterföljande utbildningen kommer att fokusera på en större mål än ligatiteln. Han kommer att spela för Champions League. Fame, attraktiva matcher med elit europeiska konkurrenter och fantastiska pengar (380 miljoner dollar), alla grundläggande inställning till fas för med sig.

“Champions League är en utmaning. Man måste den vill uppnå och jag för henne och hennes team försöka “, säger Pilsen tränare.

Samtidigt de alla väl ihåg att när i mitten av augusti, som ersätter den uppringda dušan uhrin Jr. inte alla Pilsen fans Koubek välkomnas.Efter tio månader, men hela hans läktarna efter den sista matchen och fyllde torget under firandet uppriktigt applåderade.

“Det vill. Det är bättre om svaret är positivt än negativt. Det är som en kvinna. Först hon inte vill, då du känner igen och ompröva den “Koubek sa med ett leende.

Den tidigare ligan målvaktstränare är mer än trettio år. Som huvudtränare har han nu upplevt toppen av sin karriär. När en säga var det Plzen flyttade mindre än ett år, för ett ögonblick.

“i karriären vi aldrig har arbetat med så många spelare i landslaget. I denna aspekt var det intressant.Jag kände mig större ansvar för hela tjeckisk fotboll, eftersom representationen hos våra spelare, tillsammans med spartanerna, är värt det. “