Jablonec förlorade en annan angripare. Mihaik överfördes till Alkmaar

Försäljningen av hans spelare förs in i Alkmaar club Jablonec, som leder president Miroslav Pelt och holländaren Adrianus Leonardus Franciscus Kruf kom informationen iDNES.cz fyrtio miljoner.

“Det är en stor förskjutning för mig i karriär och annan motivation. Jag har fortfarande arbeta hårdare och hoppas att Zadar och måste vända från Alkmaar flytta upp en högre nivå “, säger han beskrivs på sajten Club Jablonec Andrew Mihalik som klubben inte kommer att berätta för någon annan än kolven. Detta smeknamn, som offensiv fotboll gener ärvt från sin far Stefano, fd Jablonec anfallare.

Mihalik yngre började med fotboll i Janov nad Nisou, men snart flyttade till Jablonec.Eftersom eleverna genom junior och ungdoms visar sin stora talang och extraordinära mål instinkt. Som ung man tog flera beredningar major league lag och A-13 September 2014 hade sett i sjutton år som tränare Silhavy premiären av den första tjeckiska ligan.

“Jag tror att det Pista extraordinära talang och redan komplex fotbollsspelare, men ålder en annan valp, så vi tog honom till a-laget till de riktigt erfarna otrkal “, sa sedan coach Jaroslav Silhavy. “Dess fördel är definitivt slutet. Angripare är i allmänhet få och han har rätt killer instinct.Slutar adresser med lätthet, vet exakt var bollen är skjuten, har god timing i kalk och väljer den bästa lösningen. ”

Gradvis Andrew Mihalik främjas i ACK: ar mer och för Jablonec scored totalt 53 högre serie börjar, varav 29x i basen elva och gjorde 14 mål. Under hösten startade han alla 16 matcher och gjorde fem gånger.

“Jag är väldigt glad att jag var i Jablonec skjuts in i första divisionen. Jag fick en chans att slåss mot det, och jag tror att jag fick henne bra. Ibland var det inte bra, men ibland gör det.Jag kommer säkert att bli glad om i slutet av sin karriär, som jag hoppas kommer så länge som möjligt utomlands på högsta nivå, tillbaka igen i Jablonec önskemål.

Den tjeckiska landslaget i 16 år, hoppade i augusti 2012, vidare ligger till grund alla andra ungdoms val i “18” och “19” var kapten och för närvarande är medlem i landslaget i 21 år, under ledning av tränaren Vitezslav bänken.I den nationella Jersey har samlat totalt 55 framträdanden och 11 mål.

Direkt överföring av spelarna tog Andrew Mihalik det tredje laget i den holländska ligan å ena sidan ett gott tecken för utbildning talanger i Jablonec klubb, å andra sidan, är det åttonde laget tabell första tjeckiska ligan mindre än en månad före starten av våren delen av säsongen en stor hit på offensiven.

New Jablonec coach Petr Rada hade kommit inom en vecka efter de två viktiga angriparna, eftersom på måndag Slavia dras tillbaka från värd för bästa målskytt Stanislava Tecla och avgång två skyttar kom tillsammans Jablonec faller med 13 mål.Det blir svårt att ersätta…

“Ondra väntar på ett annat karriärflytt och vi är glada att flytta valpen till en kvalitetskonkurrens. På fotbollssidan är Ondras avgång försvagad, men överföringen var bra för både klubben och spelarna. Vi tackar för närvarande nya supportanmälningar, säger Petr Flodrman, Jablonec-klubbens verkställande direktör, till Mihaliks överföring till Alkmaar.