Kadeřábek träffade Hoffenheim, Arsenal sköt fyra mål BATE

Kadeřábek i Razgrad verk efter spelare Ludogorce misstag i kick och efterföljande utbrytning mål innan hans pass Uth. Tidigare Sparta-försvarare har slagit i 96 sekunder. Hoffenheim och ta hand om den snabbaste målet för det tyska laget i den europeiska ligan sedan starten 2009.

Strax efter pausen, men hela bulgariska avgöras, studsa skott från bakom lådan trycks Đakovo. 72 minuter in i matchen bestämde Lukoki att vinna matchen. I det ögonblicket var Kadeřábek inte på planen. Hoffenheim är i grupp C med inga poäng räcker.

Arsenal började med en grundläggande uppsättning yngsta i europeisk konkurrens sedan december 2014.Trots en medelålder på 25 år och 34 dagar avdelningar Arsene Wenger i Vitryssland dominera och efter 25 minuter tog ledningen. 3: 0 efter två mål av Walcott och en håll åtgärd

För hem föll omedelbart Ivanic, strax efter att ha bytt sida men Å andra sidan, Giroud konverterade en straff och firade sin 100: e konkurrens mål för Arsenal. På den slutliga 2:. 4 Gordejčuk redigeras

Spelet “Pilsen” G mellan Lugano och FCSB börjat bättre för hemmet, som i den 14: e minut skickade ledningen Bottani. Andra akten, men tillhörde rumänska lag som grund Budesca Maranhao och vände poäng och utan förlust poängs ledning grupp. Lugano första framgång väntar.

En annan grupp matchar tjeckiska deltagare bezbrankovými slutade i drar.Maccabi spelade hemma med Villarreal, som gör fyra poäng i Grupp A med en poäng före Slavi. Šeriff Tiraspol och FC Köpenhamn har två matchningar score 0: 0, “Zlín s” grupp F.

Everton började med Apollon Limassol väl och förlorade med 12 minuter efter ingripande ADRIANA Sardinero. En stund senare, men han planat efter ett missförstånd gästspelare och Rooney gjorde den 40: e mål i europeiska tävlingar.

I den andra halvan avslutade vändningen omväxlande nitton Vlasic mittfältare, som gjorde det första målet i jersey Everton efter en sommar ankomst från Hajduk Split. Men hela Liverpool bekräftade att han inte tidigt på säsongen, och även om motståndaren till tio efter exklusive Robergeho, betalas till 2: 2.

Framåt André Silva AC Milan bekräftade formulär.Efter den sista omgången hat-trick hjälpte till att vinna i Wien, Österrike, öppnade idag poäng duell med Rijeka. På hans Tref följde Musacchio, Milánští men ledningen kom under de sista sex minuter efter poäng två gånger Acostyho och Elez straffskytt.

Still uppfyllde den italienska enheten roll favorit i den fjärde minuten inställningen beslutat detta efter Boriniho lustiga pass för försvaret Cutrone.

Lazio grund Caicedo och Immobileho besegrade belgiska Waregem 2 0. Bilbao raskande förlorade mot ukrainska Zorya Luhansk 0: 1, som beslutades i den 26: e minuten efter en hörna Charatin. Marseille nog att Salzburg och förlorade en serie av sex kopp matcher utan förlust.

Förutom Hoffenheim misslyckades med att andra bundesligovým enheter.Utan en punkt, Köln, som succumbed 0: 1 till Spartas concederare från premiären av CZ Belgrade. Inte ens Hertha Berlin, som underkastade samma förhållande på Östersunds svenska domstol, har misslyckats. Vladimir Darid spelade den sista halvtimmen för det tyska laget.