Kladno, i stället för poster. Manipulera hindren och sedan … njut av Klucin

Klučinová helgen har haft matas in i säsongen och i den traditionella mötet i Götzis, Österrike, inom två dagar vägen till 10: e plats samlade 6349 poäng. “Det är 150 poäng mer än förra året”, säger Zdeněk Lubensky, chef vícebojařského TNT Express möte.

“Jag har bekräftat att det är inte så illa”, frossade brons pětibojařka inomhus EM i Prag.

för ett år sedan, då former och först efter 14 dagar efter paus mellan tävlingarna för andra gången i Kladno, Tjeckien skiftade maximum, då detta…”Men i sådana siffror skulle förmodligen inte ute”, säger han avvisade flicka affisch. “Jag vågar inte tipsa men kanske kommer jag att tillkännage en tävling för fansen. Den som kommer närmast kommer att få min tröja. ”

Kladno som Klučins har alltid velat ha.När det tjeckiska rekordet var jämnt, skiftades två gånger till den nuvarande gränsen på 6460 poäng. “Från den första disciplinen där jag hade en person, bar jag en våg”, påminde hon förra året.

I år kommer 24 spelare att vara emot henne, en kort paus från de senaste två dagarna, men en 27- Tror på en annan stor kampanj.

“Jag är väldigt glad att stödja inhemska publikgrupper, vilket förmodligen är en viktig faktor, säger Klucinova. “Jag bodde, utbildad, studerade i Kladno i sex år, så jag tar det som mitt hemstadion. Jag ser fram emot att se att jag är mycket framgångsrik. Så, särskilt för att beställa vädret. ”

Då…Då kan en ny historisk post födas.Speciellt när en tjeckisk kvinna i Österrike har stärkt förtroendet för bollen och off hundratals. “Jag gick inte så fort länge,” påminde hon. “Jag har en personlig bäst av 2012 och under en lång tid jag inte ens komma nära.”

Men hon fortsatte hinder i invigningen av tävlingen vägen. “Det är mina Achilles, du gör verkligen mycket. Och jag tror att jag skulle förtjäna en bra tid också, “ville hon. “När hindren uppstår är det en bra signal. Omvänt kommer alltför mycket höjd och netrénuju jag på något sätt själv. På posten, dock måste uppfylla sju goda prestationer i sju olika discipliner. ”

Det måste vara nästa fredag ​​och lördag för de dagar Klučinová igen med en stor D.” Så, vem vet…”