Knapka firar femte europeiska guld i Poznan, Synek slutade andra

åriga tjeckiska landslaget dominerade skiff på EM för tredje gången i rad och började bli mer fritt, så småningom besegrade andra Jeannine Gmelinovou från Schweiz med nästan två sekunder.

“Det är bra, jag hoppas även att det plötsligt kan klicka så perfekt. Rivals fruktansvärt lurade och lämnade för mig, så jag sa att det förlorade inte bara titeln utan också medaljer. Men de samlade sedan, “sade tränaren av Tomáš Kacovský.

tricket och femte totalt titel inhämtade och Ondřej Synek, som, emellertid, som i semifinalen förlorar till Damir Martin Kroatien. “Damir körde väldigt snabbt idag. Jag är inte ännu i perfekt form. Men det viktigaste loppet av VM, “citerade Synka webbplats internationella roddförbundet.Det ovannämnda mästerskapet äger rum i slutet av augusti och september i Frankrike.

Chief World Champion började som Knapk i långsammare riktning och var fjärde i första halvlek. Han var den andra en kilometer, men Martina kunde inte övervinna den. Den kroatiska skridaren, å andra sidan 500 meter framför målet, ökade frekvensen och sögde för guld. Synek måste fortfarande reflektera den tredje Nora Olaf Tuftes attack.

“Det är inte början på säsongen. Jag kan inte få det rätt, jag saknar gnistan, och det är vad som hände idag, säger Synek. “I slutet var vi tuffa och troligen brutna. Det är inte vad jag har gjort i åratal. Jag måste pressa. ”

Två tjeckiska besättningar presenteras i finalen i Poznan.Luke Helešic och James Podrazil ockuperade i par utan rorsman fjärde plats. Segern firades gynnade brittiska och Matt Langridge, James Foad. Dbl David Jirka, Michal Plocek var sjätte.

VB finalen presenterades åtta tjeckiska båt och bara tre av dem hans framträdanden i Polen slutade i seger.

Sammantaget sjunde och ockuperade Kateřina Kopecká och Martin Stiller på paret utan rorsmän Dubbels lätta vikter Vetešník Andrew, John och Vetešník Fyra utan styrman lätta vikter Humpolec Michael, George KOPAČ, Miroslav Vraštil ml. jan Hajek.