KOMMENTAR: Liknande förluster. Kommer han att vara i kjolen av Plyss Berdych?

Deras resultat på söndagen kommer inte att komma ihåg länge. Resultaten är tydliga. Det bör noteras att själva processen bland de bästa åtta på Australian Open i ett utbrett och prestigefyllt område som tennis är en underbar prestation. Detta framgår också av ersättningen för CZK 7,3 miljoner brutto, vilket Plíšková och Berdych tjänade i underskottet. Du är bättre i diagram. Bägge av dem bekräftade att de är bland de mest kända och mest framgångsrika tjeckiska atletarna i världen. Men när de har nått den högsta nivån, konkurrerar de naturligtvis och jämför med de mest strålande stjärnorna. Onsdagens screening för dem låter fladdrande.

Berdych är mer tillgiven.Vid trettiotvå kunde han ta sig igenom från ryggproblem som plågade honom förra året. I Melbourne besegrade rozjetého Australian Scouting de Minaura den spanska veteranen Garcia, Argentina Del Potro, tio ATP Tour och den italienska Fogniniho nummer 25

Även i slutet av turneringen i Spider saknade ett antal jagare hans drömmar om Grand Slam pokalen (Wawrinka Murray, Djokovic, Nadal) Berdych i kvarts varv kom över Federer en skadlig syfte.

Observera Salieri och Mozart. Den ena är en framstående förkämpe för sin tid. Den andra geni som, i historien oöverträffad

Berdych åter smälts i värmen av slaget, i vilket för ställningen 5:. 3 tjänade till att vinna öppningsuppsättningen. Under fördel skickade han den första tjänsten i bilen, och efter den andra schweiziska jordskred slog till.Setbol hade en annan stund efter att ha läst 6: 5. Federer sin nionde i rad, trots en total tjugonde vinna.

I helgen, vill äga pågått under en Grand Slam trofé. Australiens Open kan göra 92-13. I semifinalen kommer han bjuda koreanska Jong iväg igen diplomati, i en eventuell final kroat Cilic

Laver Arena körde en världsledande Halepové 3. 0 och fortfarande hade brejkbol 4: 0. Men han förlorade nio matcher i rad och med en poäng på 3: 6, 0: 3 redan underverk förföra. “Hon vet verkligen mig”, säger hon klagade.

Mål ger dig yttersta. Han bär och investerar i sin karriär. Efter genombrottet i US Open-finalen i 2016 av en rad experter passar för en framtida mästare. Dess prestanda har stabiliserats på en utmärkt nivå. Han är i topp 10.I de sista fem Grandslamasna har hon rest tre gånger i kvartfinalen och en gång i semifinalen. Men den sällsynta trofén kom inte nära kontakten. Det påminner dig inte om någon?

För att inte bli Berdych i kjolen, en evig jackpot servitris, borde hon göra stora förändringar i tiden. Arbeta ännu mer först och andra. Smarterare bränning av bollar i ledningarna. Mer frekvent på nätet. Hitta ett recept på en obehaglig sokyan (Halep s har en balans mellan 1-6, med Radwanska 0-7, säger att han inte sitter med Vandeweghe eller Lučičová). Och anpassa sig till villkoren. Han hävdar att australiensisk betong är för snabb för henne, precis som Wimbledon-gräset. Han älskar inte långsam lera.Endast US Open ytan passar henne.

Samtidigt konkurrensen på WTA jämförs med epoken Berdych på ATP-touren mycket öppnare. Det skulle inte vara synd att använda den iögonfallande stjärnkonstellationen. Det kan ändras snart. Serena Williams återvänder, och Viktoria Azarenko kommer sannolikt att gå med och tar av sig nya kometer. Och vad händer om – om inte – det uppstår hälsoskador?

Hon är bara tjugofem. De gör inte panik. Han vill inte sätta press på sig själv. Tålamod är bra. Men det är inte alltid beroende av “nästa gång”. Med nuvarande vapen vinner fyra till fem manliga på grandslamas ganska tillförlitligt. Men de måste hantera sju, så hon tog en av de fyra mest sällsynta Cups och höga förtjänade berömmelse.

Vi måste komma igång.Gör stora framsteg på en tid då prestanda saktar ner. Ta rätt ögonblick för att ändra den stil som några Berdych-forskare har missat. Kanske dödar han henne och precis som han inte stannar med triumferna i lagkonkurrensen (Fed Cup / Davis Cup).

Utgång till den allra bästa viljan, förutom viljans uthållighet och tålamod, kräver lite mod.