KOMMENTAR: Varför gå till Golden Stick, den pinsamma kabaretten?

Samtidigt trodde du att kroppen var pansar med antikroppar efter alla Athletes and Athletes of the Year. Men som lördag visade, räcker det inte, för även att det kan vara svårt att förstärka viruset. Att det är rent subjektivt att vara en arbiter av smak och vitt, och så att någon, förutom manusförfattaren, förstod platsen med Antonín Nohýnek, sa bäst att vara en ishockeysfläkt. inställning av tv. Eftersom bara en trio av dussintals nominerade anlände till Warszawa personligen, måste överföringen vara konstgjort, så till exempel i elva minuter i taget lyssnade du på minnena av sju spelare på kanadensiska Cup’76.Jag har respekt för dessa killar, men en liknande bit är oerfaren för en non-hockey-åskådare. Och de kommer inte att förstå TV alls – tvärtom gör de – varför Jan Kovář förklaras nionde i ordern, medan Tomáš Hertl kommer att skäras av den andra.Ingen skulle berätta för varför de saknades.

Kan hockeyspelare bli förvånade över att i stället för att gå till Warszawa går de till sina vänner bröllop för att spela fotboll när de vet vilken natt som väntar på dem? Jag säger inte att om det fanns en Oscarshow på lördag skulle det finnas nio spelare av tio i hallen, men jag är säker på att det går hand i hand. Att när Ein Kessel Buntes cabaret börjar på scenen är det svårt för spelare – men också för fans – att vinna Golden Stick och vinna prestige.

Efter 65 minuter räddades Jaromir Jagrs ankomst på scenen. Plötsligt skrattade skrattarna verkligen.

Det har varit nyligen att facket har ändrat pollsystemet, det är nu mer objektivt, rättvisare.Nu finns det en annan uppgift före facket, att flytta meddelandet från de busier helgerna till veckodagen och stämpla på tv för att ändra presentationen. Kanske lever de fattiga manusförfattarna fortfarande.