Kvitova kommer att leka med Siakova i Prag, och Kristýna Plíšková lyckades

turnering tvåa som Kvitova i den första omgången soupeřce tillåts bara fyra spel och Natalya besegrade Vichljancevovou 6: 3, 6: 1. Seedade åtta Siniaková övertro annan rysk Ekaterina Alexandrov 6: 4, 3: 6 och 6: 3

Allertová hade med en tidigare vinnare av US Open Samantha Stosur i Australien hoppas i andra set, men med 4-1 inte hjälpa förlorade 4: 6 två gånger. I slutet av programmet på centrkurtu spelar nu förra årets finalist Kristyna Pliskova av turneringen med en kinesisk Wang Qiang.

Kvitova mot tjugoett år Vichljancevové första hit i tredje set. “Jag visste vad som väntar, det kommer att gå in i det för mycket.Jag hade tur att ha saknat henne först och hade en psykisk övermakt, säger den dubbla vinnaren av Wimbledon.

Den andra bryggan tillsattes i slutet av uppsättningen och den andra uppsättningen tydligt dominerad. Hon spelade över den svagare 83: e. “Från min forehand och backhand att döda mig komma så stark, så över det var roligt att spela”, säger Kvitova.

Den matchen var vunnen på mindre än en timme i kvartsfinalen i år på WTA avancerade för tredje gången. I St. Petersburg och Doha fortsatte hon för titeln.

Hon skjuter inte Siniak. För fjorton dagar sedan tränade de för Fed Cup. “De försöker spela snabbt och aggressivt. Det kommer att flyga och kommer inte att ha tid att uppfinna “Kvitova förväntat. “Det är otroligt vad Petya kunde.Jag ska gå in i det och försöka visa upp, “tillade Siniakova.

Plíšková lyckades ett långt öppningsspel och i den första gruppen tog Wang Chiang två gånger service. I den andra uppsättningen hade hon chansen att avsluta spelet i 5: 4, men ingen av de tre mecbolierna använde inte motståndaren. “Jag har antagligen sett mig i omklädningsrummet. Jag har en varning för nästa gång “, sade Cechka, förlöjde sig själv. “Vill inte ens höra hur.”

Den andra uppsättningen har nått ett förkortat spel. Plíšková tänkte fortfarande på tre oanvända mechboli, men slipsen fick 7: 3. “Tjänsten har hållit mig tillbaka”, lovade hon sitt bästa skott, tretton. “Det här är bra på leran, fast det är tillräckligt snabbt här.”

I kvartfinalen försöker han slå ut Buzarnescu, 37.WTA-spelaren och Hobart-finalisten i år. Hon vet från träning. “Hon är en vänsterhandare som jag och han kommer tillbaka mycket. “