Liga kommer att erbjuda direkta duell- och räddningsbattar. Och som en bonusgrabber i Pilsen

Efter tre fredags matcher fortsätter ligan med fyra lördagsdueller och en söndagskörning i Pilsen. Det handlar om räddning, men också skåp. Hemma spelar han den sista Baník, i den moraviska duellen av viktiga punkter spelar Slovácko med Brno. Och vad sägs om Dukla vinner hemkampen på våren?

De är hemgjorda, men i sista omgången har de bara blivit bundna efter sex vinnare i serien.

“Jablonec har en bra form på våren, medan vi har förlorat några poäng i de senaste spelen. Vi spelar lite, och jag vet inte hur konkret det är. Det borde få spelarna att känna att de vill vinna.Vi borde se kamp, ​​mod, utplacering, och vi måste lägga till, säger Sigma-tränaren Václav Jílek.

Olomouc och Jablonec mötte hösten två gånger. För första gången i ligan ritade den 0: 0, förlorade sedan 3: 4 i koppen.

“Sigma har ett lag som hör hemma i ligan, och det är ingen tillfällighet att de är på toppen. Men det är en spelbar motståndare. Varje omgång är viktigt nu och slutet av ligan kommer att bli mycket spännande “, misstänker Jablonec coach Petr Rada Hem

För en vecka sedan, medan ledande fotbollsspelare Bohemians svepte Plzen på hemmaplan. 5: 2, men utanför de motsatte sig fungerar inte från Dolek. På våren förlorade de till slaviska, Slovácko och Jablonec. Och nu ska de till Ostrava, som driver efter räddningstider.

“Det kommer att bli en helt annan match än Pilsen.Ostrava kommer namotivovaná, liksom de tre senaste spelen med sju poäng. Visst kommer de att vilja slå dem, men vi kommer att åka dit efter den sista omgången av lättnader. Jag tror på seger “, säger Dominik Masek från Bohemians.

Baník takten i den föregående omgången Zlín och tidigare scored väl med Pilsen och Jihlava. Även resterna pågå i tabellen, men räddningen skilde honom bara två poäng.

“Bohemka har överväldigande ärlig och rusade laget. De har en utmärkt coach som har sin syn på fotboll. Fans har något att se fram emot. Anländer lag som vi inte kan vara allt gratis, men vi honom heller. Vi kommer återigen att kämpa för poängen “, säger tränaren Ostrava Bohumil panik. Startsidan

De viktigaste punkterna är också spelar spelet Slovácká fjortonde femtonde Brno, som har ett bord, en poäng mindre.Det är en direkt kamp för räddning.

“Matchen är oerhört viktigt för båda lagen, så jag förväntar mig en taktisk kamp. Det kan vara det första målet eftersom laget som leder kommer att få en psykisk fördel, säger fotbollsspelaren David Janošek, som flyttade till Uherské Hradiště i Brno på vintern.

“Jag har varit där sedan jag var femton, och jag har gått igenom juniorlaget för män, så det kommer definitivt att bli en mycket intressant match. Förmodligen kommer det att finnas nervositet innan sparken, men jag ser fram emot matchen, säger han.

Hösten Zbrojovka besegrade Slovácko 2: 1. Det var den framgångsrika premiären för Coach Romano Pivarnik.

“Båda lagen är mycket lika, gör inte mål och gör inte poäng. I detta fall kommer huvudet också att vara viktigt.Vi vet vad vi gör och vi tror att vi kan göra det, säger coachen i Brno.

Dukla är tillsammans med Zlin det värsta laget i ligan på våren. Hon tog upp bara fyra poäng och på våren har hon inte vunnit hemma. Därför är det farligt nära avstigningszonen från vilken den nu delar tre punkter.

Situationen är allvarlig. Det finns fler lag i ligan som försöker komma ut ur det bordutrymmet. Vi spelar räddning och det finns tre nyckelkampar framför oss. Vi kan bara vinna mot Liberec, säger coach Jaroslav Hynek.

Men heller inte Slovan kommer definitivt att leka med Juliet. Särskilt efter förra veckan, då han oväntat förlorade hem match med Teplice.Mål som bestämmer sig för att gå upp i de sista tio minuterna.

“Med Teplice vi inte spelar bra, spelet vi misslyckades. Det framgår att det finns arbete att göra, vi är verkligen inte perfekt. I början av våren, var jag mycket glad över att vi kommer att kämpa för troféer. Livsmedel, men ökar aptiten och vi vill vinna hela tiden. Vi har sju matcher att ta igen. En match Dukla att vinna “, säger tränaren David Holoubek. Startsidan

lathund rundor, fast han inte är en kamp om titeln, som i tidigare säsonger, men bara den första matchen i den sjätte.Men han har en avgift.

Plzen att fjädern misslyckas, vann sju matcher bara och dess lyx ledningen efter hösten är det bara hälften mot Sparta, som i slutet av säsongen måste komma ikapp, som för närvarande har skålväggarna.

Letensky hotar verkligen inte att spela några europeiska cupar efter 36 år. “Vi måste komma ikapp punkter som vi har förlorat”, uppmanar anfallaren Josef Sural.

“Vi måste lugna ner igen. . Jag tror att från denna match rebound, till resten av tävlingen gjorde det “, svarar Plzeň coach Pavel Vrba

Plzeň hösten vann Letná 1: 0. Daniel Kolar och Sparta besegrade tionde gången sedan 2010, då först penetrerade bland den smalaste tjeckiska spetsen.Under tiden förlorade hon fyra gånger med Prags rival, och en gång var hon bunden.

“Vad jag är här, så hemma mot Sparta var alltid bra matcher. För det mesta med ett bra slut för oss hoppas jag att det kommer att fortsätta “, säger mittfältare Jan Kopic.

Pilsen behöver jobba, senast har han fått fem mål från Bohemians. Å andra sidan besegrade Sparta, som besegrades på våren, ett annat Prag-lag för en vecka sedan Dukla 3-0.