Manchester City – West Bromwich Albion 2:1

Manchester City under en upptagen program tillskriver en viktig seger som kommer att hjälpa honom i kampen för Champions League. Med mycket bra att spela West Brom på Etihad Stadium tack vare Stéphane Sessègnon snart förlorade, från straffpunkten men snart bosatte Sergio Agüero och tre Unibet poäng för Blues avfyrade en halvtimme före slutet av Samir Nasri.

Baggies på grund av hans status bord och tillräcklig ledning glida järnväg kan spela ut säsongen i en lugn och helt utan nerver och respekt för spelet och fick landa regerande vice mästare. Efter 6 minuter, West Brom gjorde en snabb kontring, vid vars födelse störde domare Jones kombinerar spelare City, hittade James McClean i straffområdet Sessegnona och snabba skott i främre bar zkoprnělého överraskade Hart, som bara såg ut för bollen.

Nu Sessegnon sedan, men blev han för ett ögonblick en fredlös hjälte när han Unibet missade sotigt Alexandra Kolarova och beställde en straff jämfört med en översikt över Sergio Agüero. Rynkor i ansiktet Tony Pulis har gjort förutom också samlat grindar Salomón Rondón, som hade skador att avstå sin plats till Craig Gardner. Tjugonio mittfältare strax efter ankomsten på gräsmattan bevisa sin goda sparkar teknik, och efter přiťuknutí Berahina brann en bit nästa.

Från mitten avstånd på vått underlag och försökte Sergio Agüero, Ben Foster, dock luras. Efter en timme, spelet in i planen för Kevin De Bruyne och Yaya Toure, den Unibet senare är den tidigare, spelat en viktig roll i det avgörande ögonblicket av matchen. De Bruyne med lycka tog sig in från högerkanten, skickligt övergå till Navas, som fortfarande talade Agüero, vars ändelser samtidigt besöka försvaret kunde fortfarande zblokovat, glädje kommer Samir Nasri, men han hade bollen Unibet mellan benen på försvararen Chester skickas till gateway. Franska mittfältaren och hans återkomst till startuppställningen efter en lång skada firas i stil.

Men West Brom inte kommer att ge upp och ville lämna Manchester med åtminstone en punkt. Efter 70 minuter saido berahino fint slog med Chester, men aldrig missat ett mål. Därefter den från en respektabel avstånd försökte Gardner och Joe Hart var tvungen att arbeta bollen slutade bakom honom. I slutet, då han var tvungen att kompensera Unibet kopačce James McClean, men volley snävt missade alla punkter och därför kvar på Etihad Stadium.