Mousetrap förvandlas nästan till en dödlig grop

Staffs österrikiska ORF alla såg av etiska skäl från ett respektavstånd. Amerikaner faller efter en 60-meters final hopp verkade dödligt. Det värsta lyckligtvis kom.

MacCartney gav sjukhuset ORF intervjun. Han gick bara på villkor – får inte skjuta mig. Sådan är doráňaný. “Jag känner mig bättre. Saker du minns under hösten, då missar jag dagen “, sade han. Inte undra på, höll honom i en inducerad koma.

Den slutliga hoppet kallas råttfälla (Mausfalle). Redan i utbildning i det brutna hans tjeckiska skidåkare Ondřej Bank. “Sannerligen, argumenterade jag en gång att Streif det är oerhört svårt lutning. Mål hoppa men nu ständigt förlora pengar.Hackat att spåra det en gång idrottare vlietli rätt, ibland vänster ovan. Det handlade om att bryta ben “, säger Bank webbplats i.DNES.cz. Hon gjorde en intervju med honom i Kitzbühel Hospital, där han funge ett brutet ben.

Skidbacke på Hahnenkammrennen tyrolska kämpar för världsledande med schweiziska Wengen. Som kanske den Formel en krets i Monza och i Monte Carle.

Experter itu vanligtvis kompromissen. Kitzbühel är de olympiska spelen, de Lauberhorn i Wengen VM.För denna jämförelse att veta att Tyrol är lite mer respekt.

kanske eftersom Streif pist skidåkare växte upp förmodligen den mest kända av historia Toni Sailer.

Hahnenkamm är emellertid inte innan något Wengen. Detta är ett år yngre banan är betydligt mindre benägna mildare, mindre hastighet. Dock har han förbannat Mausfalle.

“Det var relativt säkra, så de var tvungna att gräva i det,” Bank kritiserade arrangörerna.

Han antydde genom sin perversion. Streif har ett mål i praktiken i staden. Hahnenkamm kommer fler människor än i Wengen. Liksom de bad om “blodiga” teater.

I Österrike bröt media straffar. Kurier citerade cyniker från specialister.Förmodligen svårt race är mer attraktiva för åskådare. Den amerikanska gjorde ett grovt misstag ryttaren.

Die Presse kritiserats. “Det var ett dåligt drag. Speciellt när vädret var utbytbara, snarare Spring. “

Alla världens backar skulle börja platå ovanför skogen zonen. Sedan in i den åkare flyga. Temperatur och snö kvalitet med avtagande meter förändring. Därför är det särskilt riskabelt slutsats.

Den tredje klassiska, den minst signifikanta Downhill Kandahar i Garmisch-Partenkirchen, den här säsongen har inte ingår i programmet för World Cup.