Mycket intim atmosfär kommer förmodligen att vara på söndag

I den italienska ligamatchen mellan Lazio och Atalanta. Fans av den romerska enheten beslutade i samband med protester mot klubb chefen Claudio Lotito match bojkott och hittills har sålt endast två tusen biljetter. “Det är verkligen synd att det har utfärdat så få biljetter. Med fläktarna på vår sida är viktig för oss, så tomma läktare Olympiastadion kommer att bryta mitt hjärta. Jag har ingen hemmaplan fördel, men inte mycket”, sade han vid en presskonferens tränare Edy Reja. Lotito fans ogillar beteende på lång sikt, men ilskan eskalerade efter jakt mittfältare Hernanes till Inter. Funktionär har sedan inför dödshot och protester från radikala grupper av fans Curva Nord. Det har redan lagt fram februari match med Sassuolo att marschera, deltog över 40.000 personer.

Chelsea sopas bort efter förändrade sidor Tottenham och försäkrade ledningen i tabellen. Manchester United vann på grund av West Bromwich Albion och förblir i striden för Champions League, enligt resultat 3: 0 undertecknades att göra mål Jones, Rooney och Welbeck. Viktiga punkter i kampen för att rädda Cardiff gjorde … Chelsea FC – Tottenham Hotspur 4: 0 08.03 18:30 Mål: 56. Samuel Eto’o, 60 Eden Hazard (penna.), 88. Demba Ba, Demba Ba 89. 75 match utan förlust för Jose Mourinho i ligan på Stamford Bridge. Chelsea tack vare förbättrad spel i andra halvan slå Tottenham 2: 0 och huvudet i tabellen tack vare dohrávkám närmaste konkurrent hade en sjugradig bly.

 

London derby beslutat att Samuel Eto’o, som hade från början inte tänkt att vara i startelvan. Han var tvungen att ersätta Torres, som skadades under uppvärmningen. Och i början var det Eto’o just nu, som förmodligen hade hela spelet, ge en helt annan laddning. Kamerunska gränsen på onside bakhåll på den vertikala från spel, då nedskjutna innan šestnáckou sträcker Hugo Lloris. Från röda kort, men Spurs målvakt räddade felaktig linjemannen som odmával offside. De viktigaste inhemska aktörerna i den tidigare händelsen, roll utbyte snart när Eto’o uppmanade Hazard i rutan för en chans. Skyttekung Chelsea, men samtidigt undvika Lloris kom från ett idealiskt läge och slutar när han inte kunde klämma in bollen i öppet mål.