Nattregn, hala spår på banan. Bou förbättrade sin prestation till en seger

Arrangörer förtjänar erkännande. “Vi har två ryttare så liten överraskning att de är samma villkor för alla och ingen kunde säga att det har ett spår | täckt”, säger han lovade innan helgen ordförande i Association of Trial and race director Paul Karkoš. Det hände. De bästa idrottare i världen har förberett riktigt utmanande spår full av förrädiska hinder och sektioner där ryttare och velezkušení lätt insamlade straffpoäng.

“Jag var verkligen en hel del svåra områden där det var inte lätt att undvika felet. Banan var väldigt komplicerad “, säger Toni Bou, världsledande ledande man. Dessutom spelade vädret också. Luftfuktighet har givit styrka till styrka. “Några passager har glidit mycket,” sa Jaime Busto efter den första tävlingsdagen.Trots den tunga banan var han den största överraskningen, mer exakt hans lördags fjärde plats. Den unga ryttaren har gått igenom tre omgångar mycket bra, även om den typ av försök han förberett i Sokolov är inte exakt hans favorit. “Det passar mig inte, men jag kände mig bra. Jag samlar erfarenhet i varje ras och jag trivdes väldigt mycket. “Japanska Takahisa Fujini var inte så glad. Han gjorde 76 poäng i tre omgångar och kom inte ens till vinnarna. “Jag är definitivt inte nöjd med resultatet, han kunde, och jag ville sluta mycket bättre. Åtminstone i fjärde platsen “var han arg.

Arrangörerna kunde njuta av vädret under helgen.Det var ett stort antal tittare på väg till campus. “Den lokala regionen används också av motorsport i Lokta och det tycker om honom, säger Karkos. De långa förberedelserna betalades av. Organisera teamet arbetat i mer än ett år, den globala händelsen upplevs med alla bortskurna.

“Regnet på natten ryttare har förberett en trevlig fälla, men tävlingarna så var intressant, och pojkar och flickor med en kamp mycket bra.” Jag vinnaren Toni Bou hade ursprungligen problem. Det var ovanligt högt poäng på hans konto. När din prestation med tiden kom till samma nivå som en vinnare på lördag tecknat 47 poäng.

I trialisté världen måste vara mycket noga med att spåra Sokolov se varje detalj. “Det var inte lätt alls. Jag är mer glad för min nästa säsong seger.Det är uppenbart att en annan ras väntar på oss och kan vara lika svår eller svårare som han var i Tjeckien, säger Bou. Han har ökat sin ledning vid VM i Adam Rag, men han fokuserar på varje efterföljande säsongshopp.