Pardubice och Welsch kom inte till Nymburk, Opava misslyckades med en nykomling

Den bästa målskytt i matchen var författare till 24 poäng Nymburk s Kendrick Ray dessutom också lagt sju returer. Pardubice elev Martin Peterka gjorde vinnaren mot “hans” 17 poäng.

“Under första halvåret båda lagen gav spelet en hel del energi, särskilt oss. Synd att det slutade i en sådan skillnad, men förmodligen Nymburk vann välförtjänt. Låt oss inte lura oss själva som inte gör det “, sa Welsch efter den första matchen på klubbens hemsida.

Efter en balanserad första halvlek kom Východočechům andetag. Under det tredje kvartalet och i finalen bara lagt tio poäng och Nymburk dem flydde snart.

“Den första halvan spelade vi mycket bra.De spelade snabbt, upp och ner, avgörande varit kontringar “, säger Pardubice coach Levell Sanders.

trettiosju Welsch, en av de bästa tjeckiska baskethistoria med erfarenhet i NBA, ledde våren Nymburk i rollen som kapten för fjortonde titeln rad. Fortsättningen av samarbetet, men att tala efter det att kontraktet löper ut.

Den andra Opava hem oväntat förlorade mot OLOMOUCKÁ 86:89, även om dess skyttekung Martin Gniadek attackerar třicetibodovou gränsen. “Vi började dåligt och fick våra gäster att spela till utmärkt prestanda. Vår ojämnhet på rebounden och i försvaret medför också kramper i attacken.Tyvärr vår motståndare som spelas på kick, som ibland råder “, säger tränaren Petr Opava Czudek.

Decin ledde i Brno under tredje kvartalet ökade med 15 poäng, men han kämpade för att stå emot trycket. Moravians fyra gånger närmade sig skillnaden mellan två punkter, men de gjorde inte det. FAVORITE dukade under till 82:86.

Den bästa Målskytt blev Luke Feštr vinnare med 18 poäng, hemmalaget leds av Brian Sullivan (24 poäng) och Mladen Primorac (20 poäng, 11 returer och fem assist).

Värd tränare Pavel Budinsky var glad att vinna. “Har vi in ​​i spelet mycket bra, vi fick 30 poäng under första kvartalet, och det verkade som jag var det bättre laget som vårt spel fungerar, men från början var det en känsla av att vi grottkrypning på defensiva returer.