Plzeňská krašajzda fortsätter, Sparta förlorade igen. Sigma var rädd för en punkt

Är hon en klar halfmaster att hon skulle vara en klar mästare? Det verkar inte som att Pilsen kunde förlora sin solida position ovanpå bordet. Hanterar tuffa dueller, Slavia väldiga efter det första skottet på mål efter 69 minuter. Tio minuter senare bestämde Kolar, en man med stor matcher, som arrangerade och vinna på Sparta i mitten av oktober.

Det här Slavia har ett problem efter den andra nederlaget för säsongen är den tredje punkten för Olomouc och fjorton poäng efter ledarna Victoria . Försvaret drog och klubb boss Tvrdík redan Pilsen gratulerade för mästerskapstiteln.

Situationen för ledare av saldon, i kampen för toppositionerna talar Liberec och Sparta.

Zlin var utan Rosicky , utan Lafata, men efter en månad med Frýdek.Sparta coach Stramaccioni igen levande šachoval montering och på grund av skador det gjorde mot den sista matchen av fem ändringar i Zlín att medan torsdag spelas Europa League i Köpenhamn, var det inte tillräckligt.

Letenští vände ogynnsamma utfall på grund střídajícímu Janek de lyckats med, men i slutet av ett ögonblick av koncentration sjunkit och straffas Zlín – 2: 2.

“Vi är alla mycket besvikna, det är fotboll. Vi måste koncentrera oss på nittio minuter och inställningar. Å andra sidan har Sparta gjort en bra prestanda idag på planen där det är svårt för varje lag. Vi uppskattar det faktum att vi lyckades sätta den ogynnsamma situationen från 0: 1 till 2: 1.Det är vad som hände i slutet, fotboll ger “, säger Stramaccioni.

Liberec vinna i rad slutade efter tre matcher i Jihlava. Hem tack vare tre mål i första halvlek, tvärtom slutat sin egen rad misslyckanden efter fyra dueller Slutligen inte lämna fältet som förlorare. Med full poäng få extra Highlands lämnade den sista positionen i tabellen.

“Jag måste besegra att bära, eftersom även om vi fick i starkast möjliga sammansättning och för de spelare som har spelat i mitten 120 minuter Cup, var det att se rörelse.Jihlava var under de första 60 minuterna av livlig och det kostar oss resultatet “, säger Trpišovský.

Det Olomouc kunde gå i rangordningen av Premier League på andra plats, och hon gjorde, även om hon ville ha en större punktavstånd från Slavia. På planen Bohemians Sigma orolig dragningen.

“Vi har idag förvärvat punkt guldpriset, eftersom motståndaren var klart bättre.Från vår sida var det en av de svagaste spelet av säsongen “, erkände han Olomouc coach Jilek.

Hans avgifter ledde gate plsky, strax före pausen levde ett straff Kabajeva och under andra halvåret och flera chanser kängurur som bosatte sig tack vare Hasek .

lördag beskjutningen och dum röd målvakt agajeva

minst tre mål passar förutom Jihlava på lördag och de andra två arenorna. Dukla inhemska kämpade med Karvina efter att ha förlorat Mario Hrubec Girl faktiskt 0: 2, men en fantastisk finish – två träffar i mellan 85 och 89: eminuter – vände poäng

Misery Karvina, som förlorade de sista fyra matcher, tog en tränare Weber, som var dagen efter nederlaget vid Dukla återkallas..

Teplice hade lättare arbete för slovakerna. Även i elfte spelet rivaler i en serie tittare såg minst två mål, Teplice vinner 3. 0 bekräftade att framför våra fans är bland de bästa i ligan – att Stinadlech fem won och två gånger bunden

Mlada Boleslav fortsatt stram ledningen i Ostrava, men från den 75: e minuten var det tio. Det berodde på en av de dumaste uteslutningarna i historien. Agajev målvakt hade från 73: e minuten ett gult kort för tal och en stund senare fick han en sekund för att fördröja spelet.

“Vi är missnöjda med vad han hade gjort.Onödan fick ivrig, vi tar hand om det internt “, säger Mlada Boleslav coach Uhrin.