Poäng och mål. Slår Pilsen hjälten. Det var dags, glädje

I ligan lämnar tränaren fältet i nittio minuter, samlar assists, scoring i Liberec. . “Jag mår bra, jag spelar regelbundet och när jag coach tror nu är att känna på förtroende”, säger Kopic

Post sedmadvacetiletého mittfältare var på torsdagskvällen för laget vital Plzen besegrade Beer Sheva (3: 1 ). Kopicův mål i en spännande slutsats beslutade

76 minuter Krmenčík vann slaget, knackade ner bollen vid lindra Ivanschitz, som fullkomligt oväntade passningen och bromsa Kopic sparken exakt 2 -. 1.

“Ett mål med två mål är alltid bra,” sa Kopic. Protokoll före Israels rival som Bakoš nådde.

Plzeň spelade utmärkt första halvlek.Efter en halvtimme Kopic ledde bollen från vänsterkanten i mitten och fann en vackert gratis persilja på höger sida. Efter en noggrann skott till baksidan inlägget Plzen ledde en till 0.

“En liknande situation när vi underlägsna där, vi hade mer. Synd att vi skärpt att vi är bättre nedohráli “säger han beklagade.

Efter pausen eftersom gäster började Plzen spelas redan i första halvlek hade två lovande möjligheter.

” Som på sistone lite vana, andra halvåret började vi inte bra. Vi flydde spelet i tjugo minuter, och vår motståndare straffade oss. Och Hrushoun fångade några fler chanser. Bakom mål vi vaknade igen vi började spela sin “, säger Kopic.

Varför misslyckande? “Svårt att säga. Kanske började vi oroa oss för resultatet, var rädd.Vi hittade, vi attackerade inte som i första halvleken, de vann dueller. De var bra, de var inte rädda för att spela, “sa han.

Hans mål kom vid rätt ögonblick. “Den viktiga seger”, sa Kopic.

Efter två omgångar i Grupp G tabell Pilsen sekund till rumänska FCSB. Efter att ha vunnit Pilsen för två veckor sedan vann han också i Lugano. Nu det schweiziska laget Plzen hända härnäst två Cup matcher under andra halvan av oktober, och sedan i början av november.

Lugano är ingen idé Beer Sheva har en vinst som Plzen.

“Om vi ​​drog, skulle det vara en stor förlust för oss.Det kommer bli mycket svårare för dem i Israel, säger Kopic. “Men nästa gång måste vi besegra Lugano.”