Problem, kanarie, slut. Kvitova i den åttonde rundan stannade Bacsinska

Ceska följde de två första parisiska hjulen. Återigen attackerade 50 forcerad fel, den här gången de spelade 41. Bacsinszky inte låta henne till hennes vanliga spel, vann Kvitova bara 19 bollar och vinna turneringen efter att han lämnar åtta-finalen.

Från tjeckiska representanter redan lämnat i singel endast Lucie Safarova, som blev bedövande besegrad av Maria Sharapova på måndag. . Hennes kvartsfinalen med Garbiñe Muguruza kan titta på tisdag från 14 timmar i en detaljerad rapport

halvtomma läktare sett förgäves Kurt Suzanne Lenglen har i stor utsträckning varit övergiven. Publiken nådde de fyra tierade striderna Andy Murray och Rafael Nadal. När efter 19.timme äntligen på banan Petra Kvitova redan halvtomma läktarna.

Kvitova eller hennes rival Bacsinszky men visade inte efter in i målet att resten av publiken upphetsad. Matchen var inte så kränkande spektakel morgonen duell Lucie Safarova med Maria Sharapova, snarare visa fel. “Top” i dem i första set hade klart Bacsinszky. Startsidan

Den första tjugofem schweiziska spelare verkar inte som det i början av Kvitova vann ganska smidigt. Hon såg nervös ut. Bollarna sköt orena. I den första uppsättningen slog endast 43 procent av den första tjänsten och gjorde fem dubblar. Hon hade en gång en tjänst.Kvitova behövde inte ens visa max och i 27: e minuten vann hon den första uppsättningen i ett bekvämt 6: 2-förhållande.

Men då, som om från Bacsinsky nervositet, föll det lite. Förfina spelet. Trött på att återvända bollarna till Kvit sida och väntar på sina misstag.

Och du kom. Schweiz slog in en ledning på 4: 0, som två gånger togs upp av Ceska Service. Publiken hörde chansen “Peter! Petra! ”

Men Bacsinsky lyckades föra Kvit ut ur rytmen. Hon lät inte henne spela sitt aggressiva spel. Det var tecken på förtvivlan inför tjeckerna. Och i den andra uppsättningen fick hon en “kanarie”.

Den tredje uppsättningen förbättrades inte dess prestanda. I 2: 2 förlorade hon sitt bud igen. För ofta bortskämd. Schweizaren avskedade henne med höga bollar i bekände.Hon tog tillbaka tjänsten igen, men då stötte Bacsinszka henne igen, och Kvitova hittade inte styrkan att vända om.