Rallye Sumava kommer att prydas av Bouffier, vinnare av 2011 Monte Carlo Rally

“Vi ville sitta ovanpå bilföraren som hjälpt oss med chassit installation och lyckades kämpa för absolut seger i tävlingen”, förklarade övergången Milan Pantálek manager Clinic Gemini Rally Team. Nu i dess färger Bouffier kör bilen Citroen DS3 R5.

“I denna konfrontation vi åtnjuter. Bouffier är en av de snabbare förarna hör till de bredare världsledande. Det kommer att bli en stor konkurrent och det måste sortera största favoriter “välkomnade tävlingen sju gånger mästare Czech Vaclav Pech.

Bouffier har tidigare haft flera ära att tävla, särskilt i Barum Rally. “Han vann vanligtvis. Han var snabbare, men inte så tillförlitlig “säger Pech.

” Det var en testföraren Hyundayi och de skulle inte välja någon fel.Vi får se hur man ska hantera de särskilda villkoren för Böhmerwald “, tillade ryttaren Pilsen EuroOil Invelt laget. Även i år, jag går in i säsongen med co-driver Petr Uhl och bil Mini John Cooper Works S2000, med vilken han vann de två senaste VM.

I båda fallen Pech triumferade “hemma” Sumava, men i år kommer han att stå i vägen bredvid den kompletta tjeckiska topp oväntat och mycket bra motståndare – Bryan Bouffier. “Det var inte lätt att hitta en pilot som inte har ett avtal med fabriksteam, men han kunde gå mycket snabbt på specifika tjeckiska spår. Jag är mycket glad över att vi lyckats komma överens med Bryan Bouffier “, säger Milan Pantálek.

De brittiska och tyska medier skriver att för en oväntad start Bouffier i Sumava är direkt Citroen Racing.Den franska sade att de vill på tjeckiska vägar för att kontrollera hastigheten på nya Skoda Fabia R5, som skulle ha haft linjer runt Klatovy första gången den här säsongen att införa Jan Kopecký.

Men i listan Rally Sumava Klatovy fabriksteam Škoda ännu, men sista ansökningsdag är fram till nästa vecka. Det är också Skoda officiellt presentera sitt lag och program för den här säsongen.

“Just nu har vi ingen officiell information”, sa han i går Jiri Valenta, chef för Šumava Rally, som i år firar 50-årsjubileum och det visar på det ökade intresset hos besättningarna i början. “Vi är mycket nöjda med det stora antalet applikationer.Vi har allt klart, gå kapacitet expansionen spår, “regissören skickade ett meddelande till dem som fortfarande tvekar.

Det är redan klart att det kommer att missa sista sekunden Miroslav Jakes, som kommer att äga rum just Bouffier. “Samarbetet med den franska ryttaren är en gång. I andra raser i tjeckiska mästerskapet vi förväntar oss att paret Jakes-Smith “, säger Pantálek fans av tjeckiska rally.

De utländska besättningar arrangörerna inspelade fler finländska par Kojo-Taskinen, efter en längre period bör Bohemian väg att återvända och Pavel Valoušek med Škoda Fabia S2000. Stjärnan i den 24: e Historiska Ralle Vltava, som körs i Klatovy samtidigt, lovar stellargjutning.