Reisinger lyckades med ett utkast, vann WNBA-finalister från Los Angeles

“Det var en galen känsla. Jag visste inte hur jag skulle reagera. Jag trodde att om jag någon skämtade. Jag började tro det lätt att prata med min agent. Jag är glad och just nu kan jag inte föreställa mig att jag faktiskt skulle kunna bli något bättre “, sade hon Reisingerová den tjeckiska basketförbundet.

Den sista tjeckiska kvinnan genomgick valomgången 2002, då Zuzana Klimešová i den andra omgången vann Indiana.Vid den tiden pekade hon på hennes prestation på Vanderbilt University.

Ett år tidigare valdes Michaela Pavlickova (senare Ferančíková) från University of Denver i andra omgången av Utah.

Under 2000 utkastet passerade i Brno stöd Hamzová Romana (Orlando) och Kamila Vodickova (Seattle) och 1997 vid den allra första valomgången Eva Nemcova-Horakova (Cleveland). WNBA dessutom alla draftovaných spelare spelat och Jana Vesela, var nyligen utan ett utkast till nära överensstämmelse Kateřina Elhotová.

Vodickova och därefter Cheerful WNBA även vunnit både det lyckades Seattle Storm.

Han hade tidigare en dotter av den tidigare elit ligan målskytt Petra Reisinger erbjudanden från många amerikanska universitet, men bestämde sig för att stanna i Europa.

Om du underteckna ett kontrakt, kommer du att ha Reisingerová Los Angeles Sparks, syster enheten LA Lakers, mycket stark konkurrens.Triple mästare av tävlingen under åren 2001, 2002 och 2016 och finalister från förra året hade utarbetats i den första omgången av den ryska power forward Mary Vadějevovou som han är nu bäst Kursk en av stjärnorna i Euroleague.

Laget är podkošových inlägg och andra euroligové stöd Jantel Lavendel, fransyska Sandrine Grudaová och särskilt Nneka Ogwumikeová med Candace Parker, två gånger den bästa spelaren i WNBA.

Den första valde en hel Las Vegas Aces, som följer San Antonio Silver Stars.Hans nya stjärna är 196 cm lång power forward A’ja Wilson, som förra året ledde South Carolina till NCAA titel i universitetet.

Förutom den elfte Vadějevové hört hans namn i den första omgången, två un-amerikanska basketspelare – en tionde rubrik till WNBA kanadensiska landslaget Kia Nurseová (New York Liberty) och som tolfte bland yrkesverksamma rörliga tyska power forward Marie Gülichová (Phoenix Mercury) .

i den andra omgången vid de australiska klubbar har visat Kristy Wallace, Koreansk Pak Chi-su och Ryssland Rajs Musinovou.