Ronaldo = 300! Varför spelar Cristian en målvakt? Han säger att han är avundsjuk på Messi

“Cristiano är ett fenomen. För varje situation en chans att göra mål, “beundrande sade Karim Benzema, lagkamrat attackera Real Madrid.

I den aktuella ligan säsongen, gjorde av Ronaldo har 37 mål, och inte på något sätt noga se tabellen för att se till att sådana Majoriteten av tävlingslaget fick inte golvet. Kanske sjunde Malaga är på nummer 32, 28 Bilbao åttonde, nionde Vallecano 35. En ytterligare omnämnande.

Ronaldo styrd och mer själv, och därför återkommer grundläggande frågor. Var är gränserna för mänskliga möjligheter?Och kan Ronaldo övervinna de till synes ofullständiga femtio målen för Lionel Messi, som han sköt för tre år sedan? Ja, han kunde hålla det tempo han visade i de två senaste matcherna. Duellen mot fattig Granada (9: 1) lyckades ett rent hattrick på åtta minuter, vilket Real har misslyckats än. Först slog den portugisiska Superman höger med ett tekniskt genombrott, närmade sig bollen och så småningom skärpades av sexton. Efter pausen gjorde han två målhuvud och kunde enkelt lägga till ett mål mer. Han erbjöd ständigt och viftade händerna för att klara chansen.

Han var den första som scorade precis framför Vallecano (2: 0) och sedan till James på andra mål.

vara hungrig “, sa coach Carlo Ancelotti.

Helig sanning.Om det finns en trogen bild av en “naken” spelare i modern fotboll, så är det Ronaldo. Bara för att undvika missförstånd är det inte något löjligt eller förolämpande för Ronald. Han är precis så och han har aldrig tillräckligt.

Även om…Det finns röster som förklarar det annorlunda. Den legendariska bulgariska skytt Hristo Stoichkov sade nyligen: “Även om jag inte Ronald huvud, men jag tror att det påverkar besatthet Messie. Ronaldo svartsjuk. ”

Historiskt skytte rekord spanska ligan har just Messi, som också vunnit de senaste fyra guld bollar, eller ett mer än Ronaldo.

Messi kontra Ronaldo, är detta den urgamla kampen om position av världens bästa fotbollsspelare. Nu drar de två av dig. Messi s Barcelona leder ligan (74 poäng), Ronalds Real touches (70).Ronaldo leder målskytt (37 mål), Messi fånga (33).

riktar spanska ligan återstående åtta omgångar, och det är säkert att hela tiden kommer att bedöma vilken av de två är att föredra. </P >

Ronaldo dominerar individuella statistik och bryta när Messi padesátigólovou gränsen, kommer det att bli en global händelse. Förresten, flest mål i den inhemska ligan säsongen (57) Pepi Bican gjorde under kriget 1943-1944 säsongen. English rekord (60) är ännu äldre, håller den Dixie Dean av 1927-1928 säsongen.

I nästa match mot Eibar bör Ronaldo missade eftersom karetnímu straff, men Real avfärdas eftersom det i mitten av en gul Ronaldo kortet förtjänar inte det.Amaya besegrade honom vid åldern av sexton, så han var tvungen att sparka straff.

Om domare Lopez hade bestämt sig korrekt kunde Ronaldo ha gjort mer.