San Diego Chargers fina Eric Weddle för att titta på dottern prestera på halvtid

San Diego Chargers har smällde fri säkerhet Eric Weddle med en $ 10.000 böter för att stanna på planen för att titta på sin dotter utföra under halvtid av en match mot Miami Dolphins förra veckan.

Weddle agent David Canter twittrade om den fina på måndagen efter tre-tiden Pro Bowler placerades på skadade reserv mot hans vilja och berättade att han inte kommer att tillåtas att resa för lagets säsong sinande spel i Denver. San Diego huvudtränare Mike McCoy bekräftade senare straff, kalla det ett ”organisatorisk samtal” .DEC Management (@davidcanter) inget viktigare än detta. Speciellt 0 halvtid justeringar i en blowout vinna hemma. Värt nonsens.pic.twitter.com/splYf7BWUaDecember 29 2015

Den sista plats Laddare, elimineras från playoffstrid veckor sedan höll en 23-0 halvtid bly över Dolphins den 20 december då Weddle kvar på fältet för att titta på hans 7-åriga dotter Brooklyn dans i ett program som sponsras av lagets cheerleaders, en kränkning av team politik.

den bitterhet bådar slutet av Weddle nio år snålhet i San Diego bara ytterligare som valt honom i den andra omgången av utkastet 2007 efter en dekorerad karriär vid University of Utah.

Den populära 30-årige Kalifornien infödd, känd för sin signatur skägget så mycket som hans boll Hawking färdigheter i defensiven backfield, beror på att bli en obegränsad fri agent under våren och hade uttryckt frustration med laget under försäsongen efter förhandlingar om en förlängning av avtalet hamnat i en återvändsgränd.Han kommer att tjäna $ 7,5 den här säsongen, den sista av fem år, $ 40m affär.

De laddare har sedan gjort klart att de inte har något intresse i re-signering Weddle, en två-time All Pro första laget val som har spelat 137 matcher med klubben, vilket gör honom till en av lagets längsta tillsvidare spelare.

Canter sade på måndagen att San Diego skäl för att inte tillåta Weddle att resa till söndagens match i Denver är eftersom lagets charterplan är för liten, ett påstående han ansåg ”hysterisk”.

Weddle leder laddare i tacklar den här säsongen med 77.