Skottarna matchar inte i Prag i vedergällning för REZKOVÁ straff

Skottarna tar inte upp matchen på torsdag på tjeckiska laget som hämnd för den senaste tidens ömsesidiga duell i september 2011. I en nyckel matchen i EM tidskvalet representation riktats mot 2: 2 i den sista minuten från straffpunkten och hela ön är mycket arg att Jan Rezek hans fall přifilmoval . Scots Sportingbet bonus krävde även för den tjeckiska spelaren ytterligare disciplinstraff, men misslyckades.

“Jag skulle inte säga att det är hämnd, definitivt inte. Det är över. Nu har vi en ny lag, en ny cykel, det är bara en ny början”, sade han en presskonferens i dag i Prag, ett av vittnena, då matchen mittfältaren Darren Fletcher.

“Tjeckien är en utmaning för oss. Det är en stor grupp som nådde Sportingbet euron. Vi vill vinna och särskilt att imponera vår tränare”, säger trettiotvå mittfältare.

Medan tjeckerna förbereder sig för sommarens Euro Scots till Frankrike de inte avancera till mästerskapet och nu bygga ett team mot ett nytt VM kvalificerade. “Jag kunde plocka enkla motståndare att förbereda, men jag inte. Jag valde en stark motståndare för att se vem både materia på denna nivå av våra spelare är”, sa den skotska Sportingbet tränaren Gordon Strachan.

Hans team kommer att saknas i Prag särskilt några offensiva stöd, inte heller det tjeckiska laget är inte komplett. De träffas två stjärnor som kapten Tomas Rosicky och målvakt Petr Cech.

“Inget lag inte är baserad på en eller två spelare. När jag såg matcherna tjeckiska, jag såg att det spelar stor. Tjeckerna Sportingbet spelade stora matcher mot Nederländerna. Vi kommer att kontrollera morgondagens spel och prova nya spelare. Det skulle naturligtvis vara bra Tjeckien slå “devětapadesátiletý coach sa.