Slávistky i öppningen kvartsfinalen LM Lyon lidit ett misslyckande 1:9

Slávistům kom ut trätt i Champions League kvartsfinalen premiär och det första spelet på planen gynnade Lyon lidit ett misslyckande 1: 9 Prag lagets enda mål registreras i första halv mästare fotbollsspelare enkät 2015 Catherine Svitková. Vedergällning i Eden spelas en vecka från 18:30.
“Idag har jag visade den mörkare sidan av fotboll och jag är mycket besviken eftersom vi fick en hel del mål,” sade Slavia coach för webbplatsen Anton Mišovec. “När Lyon började sin maskin kombination, vi visste inte hur man försvara mig. Jag trodde att matchen kommer att sluta i en målskillnad”, tillade tränare för tjeckiska mästare.
Den nya arenan Parc Olympique Lyonnais, där han kommer att spela sommarens EM, hemlagad yrkesverksamma gradvis ökande tryck. Slávistky först medgav i den 19: e minuten efter ett skott Necibové och hade fem minuter för att öka Le Sommer.
“Jag tror att vi skulle kunna komma in i spelet annorlunda, eftersom det Petra Divišová hade två lovande chanser. Men det framgår att Lyon består av representationer av val, och jag tror att det kommer att vara i Champions League för långt”, sa Mišovec.
Den tredje är helt korrekt huvud Hegerbergová Norka och Frenchwomen dominans efter 39 minuter bekräftade fjärde ingripande M’Bock Bathyová. Redan innan paus men tappade en kontring Svitková.
Europamästare från 2011 och 2012 och dominerade den andra halvan. Inom tre minuter gjorde två mål från hörn M’Bock Bathyová och Majriová. Andra standard situation, den här gången frispark efter en timmes spel används Abilyová.
Lyon kaptenen fortfarande i slutet lyckades povedenýý “sax”. Efter 86 minuter, stängde poäng mer dvougólová shooter Hegerbergová kväll. Bästa kanonýrka Champions League den här säsongen har gett tio grindar.
“Vi träffade det bästa laget i Europa och visat sig vara skillnaden mellan professionella och amatörfotboll. Hon är en stor atmosfär, det är förmodligen den största besöket, innan jag någonsin spelat (11,732 åskådare). Om vi ​​kommer undan med ett bättre resultat, kan jag använda det mer “, sade kaptenen,” sydd “Blanka Pěničková.
Slavia vill spela den hemma ett bättre resultat. “Vi planerar att slå dem”, sade hon med ett leende trettiofem mittfältare. “För oss var det något nytt, den här matchen kan vi bara lära av. Vi får se om de kan göra för att förbereda bättre”, tillade hon Pěničková.