Smed, målvakt för Europa: Jag är där för att fånga något

Att vara i Astana för tredje säsongen av fotboll var en framgång. Det sken. Han hade inte Tomasov, men andra skott av Astany-spelarna likviderades. Han krediteras med oavgjort 1: 1.

“? Det är vad jag gjorde där, är det inte” Han log. “Det var synd för mig. Jag skulle lämna betyget till någon annan. När allt kommer omkring, jag har ett mål, så det blir en del öron. ”

Det var en man av ordet på gott humör, inte fotbollsspelare väntar klagomål. 31letý målvakt är en lätt överdrift Borce Europa Slavia gick in på nätet och på införandet av det europeiska ligan mot Maccabi Tel Aviv, och så att alla fyra punkter bär Kovářův autograf.Dessutom satte bara nationella cup mot Trinec

Nu kan han fortfarande hjälpa vad han själv inte ville.. Hälsotillståndet hos sedvanliga ledare Jan Laštůvka

“Jag visste efter matchen är Han hade några problem med sin zine. Det var en vind som jag gick till porten, men vi kommer fortfarande till 100% av målvakten som ersättare. Om något hände, “sa han.

Som nu. Beredskapet var bra: “Jag var inte ens död. Vi hjälper målvakten till varandra. . Inga problem ”

I den svala kvällen kyla det egentligen bara en gång, i slutet vyboxoval sparka riktigt hög – och hjälpte fotbolls sikt. “Jag skakade på stearinljuset. Jag var säker, men jag var dum att slå den. Lyckligtvis gjorde vi det. ”

Tack till Kovář.Efter det första halvtrycket, när kändisarna delas två gånger kan draget tyckas vara lite kort. Titta på hela spelet är annorlunda.

“Kanske känner jag mig i min själs hörn – synd att vi inte har förvandlat målet. Men då var de hemma aktiva och vi var inte så farliga under andra halvåret. Konstnärerna är fantastiskt upprörda; Jag ångrar inte att ingen har vunnit länge. I finalen kommer vi att peka lycklig är plus “, säger Smith.

Och förbereda sig för det, att han hade ett par dagar kommer återigen att vara den position som med sin säsong råder hittills.

< p> “Jag är glad för varje match, men jag ska stödja LaSty.Jag hoppas att det kommer att bli bra, “ser söndag League mot Brno:” Det är en mycket viktig match, efter att ha förlorat i Zlín vi måste hantera det ”

Trots detta för Slavists bra att veta att om igen. kanske är smeden klar. Han accepterade inte denna tvivel i Astana.