Srbsko – Irsko

Möten utan klar favorit erbjuder möter måndag i Belgrad, där serberna hemlagad konkurrera med Irland. Medan Balkan laget under de senaste åren på internationell nivå på grund av oro och straff för fläkt oro mot den irländska kommer att spela framför halvtomma läktare, gäster bakom är lustiga föreställningar på EM och nu känns som en chans att lyckas.

“Matchen kommer att vara särskilt svårt här,” sade irländska manager Martin O’Neill. “Enligt min är det omöjligt för oss här för att spela för oavgjort, men i en sådan tävling, där det är sannolikt att vara mycket snäv, varje punkt tjänade värdefullt. Införandet av vår kompetens för EM, vi vann i Georgien, vilket i slutändan var mycket viktigt, men i denna grupp kommer att bli en framgång för alla när du vinner någonstans på vinden motståndare. ”

Nederlaget för serberna eller kommande matcher österrikarna eller Welsh redan hjälpa O’Neill Irish longtime offensiva center och kapten Robbie Keane, som i en nyligen vänskapsmatch med Oman slutade till slut sin nationella karriär. “Jag tror att alla och särskilt unga spelare kommer att märka vissa funktioner i hans spel och hans förberedelser inför matcher och lära av det. Detsamma gäller för spelare i vårt team vill göra mål”, tillade han gillande O’Neill.

Serber har för länge sedan rikt på papperskvaliteten lag fullt av spelare från europeiska toppligorna, men att de tillsammans inte skulle sitta ner. Det borde nu ändra under strikt ny tränare Slovoljubem muslin. “Vi har fortfarande en lång väg att kvalificerat sig för två år. Det viktiga är att tränaren att alla av oss fick viljan att lyckas”, säger Branislav Ivanović.

“Det är viktigt att börja bra, bäst för att vinna, och sedan får vi se”, sade serbiska kaptenen. “Irland är bara en introduktion mycket tuff motståndare, min hårdast. Det är kanske därför jag har så många år ensam tillbringade i Premier League, men inser hur allvarlig utmanare oss irländska vilja. Jag kanske sådana saker inte avslöja nu innan matchen, men vi kommer att fokusera mycket på Jon Walters Shane Long. ”

Medan gäster i sista minuten läka försvarare Coleman och O’Shea kommer serberna måste göra utan duon Kolarova – Matic, avtjänar ett straff men från tidigare examen.