Stepanek glömde situationen, och Djokovic bellowed: Vad sa jag till honom? Det är hemligheten

De går på bio när de har möjlighet och tid, han tillbringar det tillsammans. I kvartsfinalen i turneringen i Doha, är det dock kompromisslös los skickade mot honom. Radek Stepanek Novak Djokovic på omogen, besegrade honom två gånger i två uppsättningar 3: 6 Duel of Big Buddies var emellertid inte uttråkad den här gången. I den första uppsättningen av det oavsiktligt strävat Karvina infödda.

Innan spelet čtvrtfinálovým båda tennisspelare var klart imaginära kort delas ut. Tolv Djokovičových triumfer över Stepanek kontra en, har mer än tio år gamla priset, den tjeckiska veteranen gav endast knapphändig chans att lyckas.

Och från början, allt också genom pappers antaganden utvecklas. En infödd i Belgrad ledde snabbt 3: 0, därefter 4: 1, och allt såg till ett snabbt slut.Men sedan fördubblats Davis Cup vinnare plockas upp för första gången i matchen Djokovic administration och minskade till 3: 4 Redan innan han vann en värdefull spel, men fans oavsiktligt underhållande.

Med poängen 15:30 Djokovičova perspektiv Stepanek spelade en lång boll till baslinjen, världens nummer två sänds löst in i nätet. Nöjd tjeckiska tennisspelare gick till bänken i tron ​​att reducerade matchen i motsats till ett enda spel. Först efter en stund insåg sitt misstag och återvände med ett leende på planen.

Och spelet hade inte riktigt kämpa. Djokovic ledde den sjunde matchen i den första uppsättningen till en konsensus, men i slutändan spelet trots allt rev tjeckiska tennisspelare.Favorita match som inte sluta, Stepanek sedan igen tog tjänsten och set ledde till en segerrik ände 6: 3

VIDEO: Redek Stepanek jublade resultat gamma förtid

att hon inte har för avsikt att komplicera ditt liv, vilket bekräftas av Djokovic i den allra första spelet i andra set, tredje gången han tog sin motståndare arkivering och trots strids prestanda tjeckiska tennisspelare kan kämpa för att ett segerrikt slut.

efter matchen, när båda fighters vänlig kram av nätverket, men bara för den tjeckiska veteran. “Radek är en stor inspiration för mig, kraften i hans syn på tennis uppskatta det och jag uppskattar det. Och vi pratade på nätet?Det är topphemligt “svarade med ett leende på efter matchen intervju att ifrågasätta moderator tjugonio tennisspelare.

Djokovic väntar i semifinal annan veteran på banan Fernando Verdasco, som klarat Ivo Karlovic.

VIDEO: Radek Stepanek Novak Djokovic är med goda vänner